Top 6 cele mai așteptate producții Netflix în 2022 (Video)

De: Nicoleta Lepădatu / 31.12.2021, 15:26
Top 6 cele mai așteptate producții Netflix în 2022 (Video)

Odată cu schimbarea de paradigmă pe care pandemia a adus-o în viețile noastre, obiceiurile de consum ale filmelor și serialelor s-au schimbat și ele radical. Filme care aveau premiera la cinematograf au început să fie difuzate în același timp și pe rețelele de streaming, din ce în ce mai multe producții au fost gândite special pentru acestea din urmă și timpul petrecut în sesiuni de binging a crescut simțitor. Iată motivul pentru care am făcut un top cu cele mai așteptate producții de pe Netflix în 2022.

1. The Gray Man (vara lui 2022)

„The Grey Man”, care va avea lansarea în vara lui 2022, are ingredientele clasice ale unei producții pe placul publicului Netflix: un film de acțiune scump (buget estimat la 200 de milioane de dolari) cu multe vedete în distribuție (printre ele se află Ryan Gosling și Chris Evans). Pentru exemple anterioare de filme Netflix cu performanțe bune care au urmat această formulă nu e nevoie de alte exemple în afară de  „Extraction” și „Red Notice”, care reprezintă în prezent două dintre primele trei filme originale Netflix în limba engleză cele mai vizionate, măsurate în orele de vizionare în interval de 28 de zile de la lansare. „The Grey Man”  este primul blockbuster pe care frații Russo l-au regizat de la legenda lor de box office, „Avengers: Endgame”.

2. Bridgerton S2 (25 martie 2022)

Pare a fi un pariu sigur că sezonul al doilea din „Bridgerton” va genera cifre mai mult decât respectabile de spectatori în luna sa de debut, deoarece sezonul 1 din serialul al cărei producatoare executivă este Shonda Rhimes se clasează în prezent pe locul întâi în topul serialelor original Netflix în limba engleză, fiind cel mai vizionat în funcție de numărul de ore, în 28 de zile de la debut. „The Queen’s Ball: A Bridgerton Experience”, câteva baluri care vor avea loc în diferite orașe în martie 2022, care vor transporta oaspeții în lumea serialului de epocă, vor crește potențial popularitatea și audiența sezonului al doilea din „Bridgerton”.

3. Stranger Things S4 (vara lui 2022)

Destul de probabil, cel mai recent sezon din „Stranger Things” va atrage audiențe semnificative în timpul lunii sale de debut, având în vedere cât de mare a devenit popularitatea serialului de la începutul său în 2016. Sezoanele doi și trei din „Stranger Things” se află în prezent printre primele 10 seriale în limba engleză cele mai vizionate din toate timpurile pe Netflix.

4. Escape from Spiderhead (2022)

„Escape from Spiderhead” este programat să fie lansat în 2022, conform What’s on Netflix. Filmul va beneficia de bazele de fani ale vedetelor sale (Chris Hemsworth, Miles Teller și Jurnee Smollett), dar va avea cu siguranță puncte în plus și datorită faptului că a fost adaptat după nuvela lui George Saunder din 2010, bestseller-ul Times „Tenth of December.”

5. The Crown S5 (noiembrie 2022)

Deși cele mai recente două sezoane din „The Crown” nu au același nivel de audiență ca cele mai recente două sezoane din „Stranger Things”, „The Crown” a ajutat Netflix să câștige primul său Emmy pentru un serial dramă și a stabilit un record de telespectatori pentru o singură săptămână la debutul sezonului 3 în noiembrie anul trecut. Mai mult, episoadele din primu sezon din „The Crown” au costat mai mult decât episoadele din sezonul întâi din „Stranger Things”.

6. The Sandman (2022)

„The Sandman” este un titlu notabil, deoarece se bazează pe benzi desenate consacrate de la sfârșitul anilor 80/începutul anilor 90 („Sandman” al lui Neil Gaiman). Unii fanatici ai benzilor desenate au probabil deja data lansării „The Sandman” în calendarele lor, deoarece un teaser oficial pentru serial, lansat în septembrie, are în prezent aproape 4 milioane de vizualizări.


Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: „Bridgerton”: Netflix va găzdui o serie de baluri inspirate de serial