Salma Hayek o înlocuiește pe Thandiwe Newton în filmul „Magic Mike’s Last Dance”

De: Nicoleta Lepădatu / 14.04.2022, 06:23
Salma Hayek o înlocuiește pe Thandiwe Newton în filmul „Magic Mike’s Last Dance”

Nominalizata la Premiul Oscar Salma Hayek se alătură distribuției noului film al lui Channing Tatum din seria „Magic Mike”, înlocuind-o în rolul principal feminin pe Thandiwe Newton.

„Thandiwe Newton a luat decizia dificilă să renunțe la producția „Magic Mike’s Last Dance” de la Warner Bros. Pictures pentru a se ocupa de niște probleme de familie”, a declarat un purtător de cuvânt al studioului pentru publicația Variety.

Filmul este realizat exclusiv pentru HBO Max. Reid Carolin, cel care a scris primele două filme, se întoarce ca scenarist. Regizorul original al filmului, Steven Soderbergh, a revenit și el la cârma lungmetrajului. Producția tocmai a început în Marea Britanie. Regizorul „Magic Mike XXL” Gregory Jacobs este producător împreună cu Carolin, Nick Wechsler și Peter Kiernan.

Într-un interviu din februarie, Channing Tatum și Reid  Carolin au sugerat că rolul principal feminin va fi crucial pentru intriga sequelului.

Tatum a adăugat că personajul este „foarte puternic, aproape mai puternic decât Mike… nu am făcut niciodată o poveste de dragoste tradițională și aceasta nu este o poveste de dragoste tradițională”.

Primele două filme „Magic Mike” au avut încasări de aproape 300 de milioane de dolari la box office-ul mondial și au dat naștere unei francize de spectacole live care joacă în orașe precum Londra, Las Vegas, Berlin, dar și în Australia.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Thandiwe Newton este în discuții pentru a i se alătura lui Channing Tatum în sequelul „Magic Mike”