„Free Guy / Eliberează-l pe Guy”, încă o săptămână pe primul loc în box office-ul românesc de weekend

De: Nicoleta Lepădatu / 31.08.2021, 07:35
„Free Guy / Eliberează-l pe Guy”, încă o săptămână pe primul loc în box office-ul românesc de weekend

„Free Guy / Eliberează-l pe Guy”, cea mai nouă producție a studiourilor 20th Century, rămâne pentru a treia săptămână consecutiv pe locul întâi în box office-ul românesc de weekend, cu încasări de 370.276 lei.

O comedie care se transformă treptat într-o poveste despre alegeri, curaj, prietenie, umanitate și ce înseamnă să te găsești pe tine într-o lume care vrea să te conformezi, cu Ryan Reynolds, Jodie Comer, Joe Keery, Lil Rel Howery, Utkarsh Ambudkar și Taika Waititi în rolurile principale.

Purtând semnătura regizorului Shawn Levy și bazat pe un scenariu semnat de Matt Lieberman și Zak Penn, filmul spune povestea lui Guy, un casier bancar, care duce o viață banală până în clipa în care realizează că trăiește într-un joc video și tot universul îi este dat peste cap.

Pe locul al doile în box office-ul românesc de weekend revine animația „Luca”, cu încasări de 265.622 de lei. În atmosfera superbă a unui oraș de pe Riviera italiană, „Luca” este o poveste despre un băiat care are parte de o vară memorabilă, plină de înghețată, paste și călătorii nenumărate cu scooterul. Pe numele lui Luca, el împarte toate aceste aventuri cu noul său prieten, Alberto. Însă toată distracția este amenințată de posibilitatea dezvăluirii unui secret foarte bine păstrat: ambii băieți sunt, de fapt, monștri marini dintr-o altă lume aflată dincolo de suprafața apei.

Cu încasări de 247.358 lei, animația  „PAW Patrol: The Movie‟ coboară un loc în această săptămână și ajunge pe treapta a treia a podiumului. Patrula cățelușilor a pornit într-o nouă misiune! Când cel mai mare rival al lor, Humndinger, devine primar în orășelul vecin, Orașul Aventurii, și începe să semene haos în calea lui împreună cu o bandă de pisici neobrăzate, Ryder își adună echipa de cățeluși pentru a înfrunta cea mai mare provocare din cariera lor! În timp ce unul dintre cățeluși trebuie să se împace cu trecutul lui în Orașul Aventurii, echipa își găsește un aliat nou, pe descurcărețul șoricar Liberty. Împreună, înarmați cu gadgeturi nemaivăzute și cu echipament high-tech, Patrula se luptă pentru a salva cetățenii din Orașul Aventurii!

Topul 10 al filmelor cu cele mai mari încasări în weekend în cinematografele românești este completat de Codul asasinului‟ (216.923 lei), „Jungle Cruise” (193.799 lei),  „ Candyman‟ (144.656 lei), „The Night House‟ (129.667 lei), „The Suicide Squad‟ (121.680 lei), „Familia Crood: Vremuri noi‟ (84.243 lei)  și „Furios și iute 9‟ (75.788 lei).

Foto: Forum Film România

CITEȘTE ȘI: „Candyman” a urcat direct pe locul întâi în box office-ul nord-american de weekend, în săptămâna lansării