Gala premiilor Oscar, în premieră, live pe Voyo

De: Ana Obretin / 13.04.2021, 12:37
Gala premiilor Oscar, în premieră, live pe Voyo

Gala premiilor Oscar va fi difuzată în premieră anul acesta pentru publicul din România prin intermediul platformei Voyo.ro. Evenimentul va putea fi vizionat pe platformă live luni, 26 aprilie, de la ora 03.00.

Ceremonia va fi transmisă din Union Station din Los Angeles și de la Dolby Theatre Hollywood & Highland Center, iar, prin satelit, din câteva spații selectate din lume, potrivit unui comunicat remis Apropo de Pro TV.

Cea de-a 93-a gală a Academiei de film americane are printre nominalizați o producție românească. Pelicula „Colectiv”, regizată de Alexander Nanau, a fost nominalizată la premiile Oscar pentru cel mai bun lungmetraj international al anului și cel mai bun documentar.

La categoria „cel mai bun documentar”, „Colectiv” concurează cu „Crip Camp”, „The Mole Agent”, „My Octopus Teacher”, „Time”, iar la categoria „cel mai bun lungmetraj international”, cu „Another Round”, „Better Days”, „The Man Who Sold His Skin”, „Quo Vadis, Aida?”.

Gala Oscar va putea fi urmărită și marți, 27 aprilie, de la ora 20.30, pe PRO Cinema. În perioada 26 – 28 aprilie, PRO Cinema marchează cel mai așteptat eveniment din industria cinematografică de la Hollywood cu filme premiate, precum: „Argo”, „Great Gatsby”, „Interstellar” și „American Sniper”.

CITEȘTE ȘI:

Oscar 2021: Nominalizații și invitații sunt considerați lucrători esențiali și pot participa la gală

Academia de film americană s-a răzgândit: va permite intervențiile virtuale în timpul galei Oscar

Oscar 2021: Predicțiile pentru cel mai bun machiaj și cea mai bună coafură

Foto: Pro TV