„Game of Thrones”: Momentul greu prin care a trecut Emilia Clarke la filmări

De: Adrian Popa / 14.06.2022, 15:48

„Game of Thrones”, serialul transmis de HBO în perioada 2011 – 2019, a fost un imens succes și a ținut fanii cu sufletul la gură. Producția a fost pentru mulți actori rampa de lansare care i-a făcut staruri internaționale. Printre aceștia se numără și britanica Emilia Clarke, care a interpretat-o pe Daenerys Targaryen.

Viața de actor nu este, însă, ușoară, iar tânăra a trecut prin mai multe momente dificile în timpul filmărilor. Dar de departe cel mai greu a fost când a trebuit să mănânce o „inimă de cal” în episodul „A Golden Crown” din primul sezon.

Nu era, bineînțeles, un organ real. „Inima” ar fi trebuit să aibă gust de jeleuri gumate. În schimb, au avut gustul, potrivit lui Clarke, unei combinații de paste și clor. Mai mult, de fiecare dată când mușca era împroșcată de sânge fals, foarte lipicios.

Iată scena destul de tulburătoare, petrecută în episodul 6 din primul sezon al „Game of Thrones”:

Actrița vomitat în repetate rânduri în timpul filmărilor scenei și a stat mult timp la toaletă. „A fost un moment când filmam și am dispărut și am fost efectiv blocată într-o toaletă”, a declarat Clarke la emisiunea „Jimmy Kimmel Live”.

Din fericire pentru actriță, acesta a fost cel mai greu moment prin care a trecut în timpul filmărilor. Alte femei din industrie nu au fost la fel de norocoase. Diane Kruger a dezvăluit că a trecut prin momente dificile în timpul preselecției pentru rolul Elena din filmul „Troy”/„Troia”.

Actrița de origine germană a declarat că în perioada audițiilor pentru film studioul a făcut-o să se simtă ca o bucată de „carne”.

Revenind la Clarke, ea o va interpreta pe Jean Kerr, soția senatorului american Joseph McCarthy (1908 – 1957), în filmul „McCarthy”. Politicianul este cel care a creat, în anii ’50, controversata doctrină anti-comunistă numită McCarthyism. Filmările vor începe în această toamnă.

Foto: Profimedia Images