Garret Dillahunt („Ambulance”) va juca în thrillerul de acțiune al lui Ian și Eshom Nelms „Red Right Hand”

De: Nicoleta Lepădatu / 20.04.2022, 17:24
Garret Dillahunt („Ambulance”) va juca în thrillerul de acțiune al lui Ian și Eshom Nelms „Red Right Hand”

Garret Dillahunt („Ambulance”) este cel mai recent membru al distribuției thrillerului de acțiune „Red Right Hand”, de la frații regizori Ian și Eshom Nelms („Fatman”). El se alătură unei echipe care îi include și pe Orlando Bloom, Andie MacDowell și Scott Haze.

Filmul cu un scenariu scris de Jonathan Easley îl urmărește pe Cash (Bloom), care încearcă să ducă o viață cinstită și liniștită, având grijă de nepoata sa Savannah, pe dealurile Appalachian din regiunea Odim. Când sadica Queenpin Big Cat (MacDowell), care conduce orașul, îl obligă să revină în serviciile ei, Cash află că este capabil de orice, chiar și de a ucide, pentru a proteja orașul și singura familie care i-a mai rămas. Pe măsură ce călătoria devine din ce în ce mai grea, Cash este atras într-un coșmar care estompează granițele dintre bine și rău.

Garret Dillahunt îl va portretiza pe Wilder – un fost dependent devenit predicator care acționează ca un consilier și protector al lui Cash și al familiei sale și se luptă să-și stăpânească natura violentă. Asbury Park Pictures este finanțatorul proiectului și filmările au loc în Kentucky.

Dillahunt, nominalizat la premiul Critics’ Choice, poate fi văzut în prezent în filmul de acţiune „Ambulance” al lui Michael Bay. El va mai putea fi urmărit în drama „Where the Crawdads Sing”, cu Daisy Edgar-Jones și David Strathairn, pe care Sony îl lansează pe 15 iulie, și în serialul de comedie „Sprung”, care debutează la sfârșitul acestui an, al cărui producător executiv este împreună cu Greg Garcia. Actorul a mai avut roluri în seriale precum „Fear the Walking Dead”, „The Guest Book”, „The Gifted”, „The Mindy Project”, „Hand of God”, „Justified” și „Raising Hope”, printre altele. Printre creditele suplimentare se numără cele din „Army of the Dead”, „Widows”, „12 Years a Slave”, „Looper”, „Winter’s Bone” și „No Country for Old Men”.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Ben Affleck și Matt Damon fac echipă pentru un film despre viața lui Sonny Vaccaro, fostul șef Nike

Trailerul „Thor: Love and Thunder” a avut 209 milioane de vizualizări în primele 24 de ore de la lansare