Gigi Becali a rupt prietenia cu Mircea Sandu

Apropo.ro / 23.06.2008, 14:35
Gigi Becali a rupt prietenia cu Mircea Sandu
Patronul Stelei a spus ca presedintele FRF are alte interese, care dezavantajeaza echipa din Ghencea.

Patronul Stelei a spus ca nu il mai considera pe Mircea Sandu prietenul sau din cauza ca presedintele FRF are alte interese care dezavantajeaza echipa din Ghencea.

"Nu intereseaza pe nimeni daca intram sau nu in Liga. Sandu era prietenul meu dar nu am fost atent si a dat niste legi care nu ne avantajeaza. Are interese dar nu pot sa vi le spun", a spus finantatorul.

Aceasta declaratie vine dupa ce Comisia de Apel a FRF a pastrat decizia Comisiei de Disciplina in cazul "valiza cu bani" de depunctare a cluburilor Steaua Bucuresti si Universitatea Cluj, precum si suspendarile dictate lui Gigi Becali, Anton Dobos, Petre Marin si Gigel Coman, dupa partida din ultima etapa a sezonului trecut.

Becali a mai precizat ca jucatorii stelisti ar putea boicota prezenta la echipa nationala, in semn de solidaritate cu patronul Stelei, care a primit interdictie pe stadioanele din Romania.

"Mai avem o cale de atac. Jucatorii de la Steaua se vor solidariza cu mine si nu p sa se mai duca la nationala. Eu oricum ma voi duce pe stadion, riscul ni-l vom asigura cu totii, tot ce inseamna familia Steaua. Este o masura extrema, un fel de protest. Acum este o dictatura si intr-un asemenea regim, doar prin sacrificiu poti protesta", a declarat Becali.

Citeste si:

Steaua a transferat un atacant "unicat" in Romania (VIDEO)

Steaua a transferat un atacant

Valeriu Argaseala a declarat ca atacantul formatiei Alaves, Arthuro, a semnat un contract valabil pe trei sezoane cu formatia din Ghencea.

Lupescu il ataca dur pe "vagabondul" de Dragomir

Lupescu il ataca dur pe

Directorul general al FRF, Ionut Lupescu, il ataca dur pe presedintele LPF despre care spune ca ii santajeaza pe presedintii din Liga 1.

Casillas a castigat duelul cu Buffon

Casillas a castigat duelul cu Buffon

Reprezentativa Spaniei s-a calificat in semifinalele Campionatului European, dupa ce a invins, cu scorul de 4-2 (0-0), in urma loviturilor de departajare, selectionata Italiei, campioana mondiala en-titre, in sferturile de finala ale competitiei

Romania-Olanda, un blat mai clar decat in Liga I

Romania-Olanda, un blat mai clar decat in Liga I

Vasile Turcu, vicepresedintele clubului din Stefan cel Mare, a declarat ca olandezii erau pregatiti sa piarda meciul contra Romaniei, dar jucatorii romani nu au fost in stare sa profite de faptul ca batavii au jucat fara "determinare".

Comenteaza trimite pe ym printeaza

Citeste si: