„Godzilla vs. Kong” rămâne lider în box office-ul nord-american

De: Ana Obretin / 12.04.2021, 08:46
„Godzilla vs. Kong” rămâne lider în box office-ul nord-american

Superproducția „Godzilla vs. Kong” continuă să domine box office-ul nord-american, cu încasări de 13,38 de milioane de dolari. Producția Legendary și Warner Bros. a avut, săptămâna trecută, cel mai bun debut în box office-ul din America de Nord de la debutul pandemiei. Acum, la doar 12 zile de la lansare, a depășit deja încasările totale generate pe piața nord-americană de cel mai profitabil film lansat în pandemie, „Tenet”, de Christopher Nolan, respectiv 69,5 milioane de dolari comparativ cu 57,9 milioane de dolari. Săptămâna aceasta, se așteaptă ca filmul să devină cel mai profitabil lansat în pandemie, depășit același lungmetraj al lui Nolan, care a vândut bilete la nivel mondial de 365 de milioane de dolari. potrivit The Hollywood Reporter.

Legendele se ciocnesc în „Godzilla vs. Kong”, acești adversari mitici întâlnindu-se într-o bătălie spectaculoasă pentru secole, cu soarta lumii atârnând în echilibru. Kong și protectorii săi întreprind o călătorie periculoasă pentru a-și găsi adevărata casă. Alături de ei se află și Jia, o tânără orfană cu care uriașa gorilă a format o legătură unică și puternică. Dar aceştia se găsesc în mod neașteptat în calea unei Godzilla furioase care distruge tot ce-i iese în cale, potrivit sinopsisului furnizat de Cinemagia.

Locul al doilea în box office-ul nord-american este ocupat de thrillerul „Nobody: Erou de serviciu/ Nobody”, care, cu încasări de 2,65 de milioane de dolari a urcat o poziție. Filmul regizat de Ilya Naishuller îi are în distribuție pe Bob Odenkirk, Connie Nielsen, RZA, Aleksei Serebryakov și Christopher Lloyd și prezintă povestea unui bărbat care ajută un străin ce este hărțuit de un grup de oameni și care se trezește că ajunge ținta șefului răzbunător al unui cartel de droguri.

Filmul „The Unholy”, de Evan Spiliotopoulos, a coborât un loc, până pe poziția a treia. O copilă cu deficiențe de auz este vizitată de Fecioara Maria. Evenimentul nu doar că îi redă auzul și vorbirea, dar o și înzestrează cu puteri vindecătoare. Vestea ajunge departe, oamenii se îngrămădesc să vadă miracolul cu ochii lor, însă lucrurile nu sunt ceea ce par. Filmul a avut încasări de 2,4 milioane de dolari în cinematografele din America de Nord.

Topul 10 al peliculelor cu cele mai mari încasări în weekend în cinematografele din America de Nord este completat de „Raya și ultimul dragon/ Raya and the Last Dragon”, de Don Hall și Carlos López Estrada (2,14 milioane de dolari), „Voyagers”, de Neil Burger (1,35 de milioane de dolari), „Tom și Jerry/ Tom and Jerry”, de Tim Story (1,11 milioane de dolari), „The Girl Who Believes in Miracles”, de Rich Correll (576.000 de dolari), „The Courier”, de Dominic Cooke (436.000 de dolari), „Chaos Walking”, de Doug Liman (265.000 de dolari), “Familia Crood: Vremuri noi/ The Croods: A New Age”, de Joel Crawford (245.000 de dolari).

CITEȘTE ȘI: „Avatar” redevine lider în topul filmelor cu cele mai mari încasări din istorie, după o relansare în China

“Wonder Woman 1984”, record de încasări în pandemie. „Wonder Woman 3”, confirmat

„Jurassic World”, filmul care a depăşit pragul încasărilor de 1 miliard de dolari în timp record

Foto: Profimedia Images