„Good Will Hunting”: Actrița Minnie Driver a dezvăluit momentul greu prin care a trecut înainte de filmări

De: Adrian Popa / 05.05.2022, 11:38

Minnie Driver a vorbit despre un moment neplăcut prin care a trecut atunci când încerca să obțină un rol în filmul „Good Will Hunting”.

Un producător i-a spus actriței, pe atunci în vârstă de 26 de ani, că nu era „suficient de sexy” pentru a o interpreta pe studenta Skylar de la Harvard. Driver a primit în cele din urmă jobul, dar datorită scenariștilor Ben Affleck și Matt Damon, care „au luptat foarte tare” pentru asta.

Vedeta în vârstă de 52 de ani susține că situația nu s-a schimbat la Hollywood, potrivit Yahoo! Life. Actori încă sunt refuzați deoarece sunt prea bătrâni sau prea înalți.

Minnie Driver a declarat că incidentul a readus la suprafață insecuritățile pe care le avea în adolescență, dar că a reușit să treacă peste moment datorită familiei iubitoare pe care o are.

Minnie Driver
Driver, Damon și Affleck într-o scenă din „Good Will Hunting”. (Foto: Profimedia Images)

„Good Will Hunting”, film regizat de Gus Van Sant și lansat în 1997, a câștigat două premii Oscar, pentru cel mai bun actor într-un rol secundar (Robin Williams) și pentru scenariu (Ben Affleck și Matt Damon). Filmul spune povestea unui tânăr cu multe probleme, om de serviciu la prestigioasa universitate MIT, care rezolvă o problemă matematică grea.

Driver a fost și ea nominalizată la Oscar, pentru rolul Skylar, la categoria cea mai bună actriță într-un rol secundar.

Diane Kruger a trecut, de asemenea, prin momente dificile la Hollywood

Diane Kruger a dezvăluit recent că a trecut prin clipe grele în timpul preselecției pentru rolul Elena din filmul „Troy”.

„Îmi amintesc că dădeam teste pentru ‘Troy’ și a trebuit să merg la șeful studioului îmbrăcată în costum. M-am simțit ca o bucată de carne, privită de sus până jos și întrebată ‘De ce crezi că ar trebui să joci acest rol?’”, a declarat actrița, pentru Variety.