Hans Zimmer a compus o a doua partitură originală pentru „Dune”

De: Nicoleta Lepădatu / 17.08.2021, 09:53
Hans Zimmer a compus o a doua partitură originală pentru „Dune”

Programată să apară pe 22 octombrie, coloana sonoră compusă de Hans Zimmer va însoți „The Art and Soul of Dune”, de la Insight Editions, o carte scrisă de producătorul executiv „Dune” Tanya Lapointe.

Adaptarea Warner Bros. și Legendary a epopeii de science-fiction „Dune” a lui Frank Herbert va beneficia de două partituri compuse de Hans Zimmer, datorită cărții colegei sale din echipa filmului.

Coloana sonoră marchează prima dată când celebrul compozitor – care a lucrat la mai mult de o sută de partituri de film – a scris muzică originală pentru o carte.

Cel de-al doilea album al lui Hans Zimmer pentru filmul regizat de Denis Villeneuve va însoți „The Art and Soul of Dune”, de la Insight Editions, o carte realizată de producătorul executiv al filmului Tanya Lapointe. Zimmer a și produs cel de-al doilea album muzical – disponibil pentru streaming și descărcare gratuită în aceeași zi cu lansarea filmului, pe 22 octombrie – după lansarea cărții, care va exista atât în versiunea comercială, cât și în ediția limitată.

Albumul completează perfect cartea, care va cuprinde, de asemenea, interviuri în exclusivitate cu distribuția și echipa, inclusiv Denis Villeneuve, Timothée Chalamet, Rebecca Ferguson și Oscar Isaac, printre altele, oferind cititorilor o imagine inegalabilă și sinceră în ambițiosul efort cinematografic.

Cei care achiziționează unul dintre primele 700 de exemplare ale versiunii în ediție limitată vor primi, de asemenea, un card  semnat individual de cineastul Denis Villeneuve, autorul și producătorul executiv Tanya Lapointe, vedetele Timothée Chalamet și Josh Brolin și directorul de fotografie Greig Fraser.

Foto: Profimedia images

CITEȘTE ȘI: Celebrul compozitor Hans Zimmer a compus ringtone-uri pentru un producător de smartphone-uri