Hooverphonic susține trei concerte în România anul viitor

De: Ana Obretin / 16.12.2021, 14:09
Hooverphonic susține trei concerte în România anul viitor

Grupul belgian Hooverphonic va susține trei concerte în România anul viitor, în luna mai. Astfel, pe 21 mai, va cânta la Kruhnen Musik Halle din Brașov, pe 22 mai la  /FORM Space din Cluj-Napoca, iar, pe 24 mai, de la ora 19.00, la Arenele Romane din București.

Hooverphonic a lansat, în cei peste 20 de ani de activitate, 10 albume, dar și hituri precum „Mad About You”, „Eden” și „2 Wicky”, combinand trip hop-ul cu rockul alternativ și cu muzica electronică. Cel mai recent material discografic este „‘Looking For Stars”, care a fost lansat în 2018.

CITEȘTE ȘI: Trupa Godsmack, în concert la București în 2022

Concert Nightwish la Romexpo, în București, pe 1 august 2022

Rock the City 2022: KISS, Whitesnake și Powerwolf concertează în Capitală

Piesele trupei au fost incluse pe coloanele sonore ale multor filme, precum „CSI”, „La Femme Nikita”, „I Know What You Did Last Summer”, „Permanent Midnight”, „The Interview”, „Stealing Beauty”, „Third Watch”. Anul trecut, Hooverphonic trebuia să reprezinte Belgia la concursul Eurovision, însă acesta a fost anulat din cauza pandemiei.

Concertul va fi marcat mai ales de reîntoarcerea solistei Geike Arnaert, artista care a urcat pe scena alături de Hooverphonic din 1997 până în 2008. Aceasta a revenit în trupă în noiembrie anul trecut, iar momentul a fost celebrat cu o relansare a cunoscutei piese „Mad About You” care împlinise 20 de ani.

Biletele pentru concertele care vor fi susținute în România anul viitor sunt puse în vânzare pe iabilet.ro, dar și în magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Perioada earlybird este limitata la primele 300 de bilete din fiecare categorie. Organizatorii vor oferi un program detaliat cu câteva săptămâni înainte de concert.

CITEȘTE ȘI: Trupa metal Moonspell va susține două concerte în România în 2022

Foto: Profimedia Images