Concert Nightwish la Romexpo, în București, pe 1 august 2022

De: Ana Obretin / 07.12.2021, 12:01
Concert Nightwish la Romexpo, în București, pe 1 august 2022
Trupa finlandeză Nightwish revine în România, pentru a susține un concert, pe 1 august 2022, la complexul Romexpo din București. Show-ul face parte din turneul „Human. :II: Nature”, pentru promovarea albumului omonim, care a fost lansat in luna aprilie 2020.
Primele 200 de bilete din fiecare categorie au preț special și vor fi puse în vanzare pe 10 decembrie, la ora 10.30, pe www.iabilet.ro/bilete-nightwish-romexpo-60753/
Nightwish numără peste 20 de ani pe scena internationala a genului metal. Cu 9 albume la activ, compuse în mare parte de fondatorul și liderul Tuomas Holopainen, Nightwish a ajutat mult la popularizarea și dezvoltarea genului symphonic metal, precum și a trupelor cu soliste. Albumele formației au ajuns în topurile din întreaga lume, primind peste 60 de discuri de platina și de aur pentru vânzările din cele două decenii de activitate.
Cel mai recent album, „Human. :II: Nature.Dark Passion Play” este primul dublu al formației. Este, de asemenea, primul album pe care Kai Hahto este toboșarul oficial al trupei. Discul a ajuns în peste 20 de topuri din întreaga lume. În prezent, Nightwish înseamnă Tuomas Holopainen – clape, Emppu Vuorinen – chitară, Jukka Koskinen – bass, voce, Troy Donockley – instrumente tradiționale, Floor Jansen – voce, Kai Hahto – tobe.
Primele 200 de bilete au prețuri de 329 de lei (Wishmasters), 239 de lei (Elvenpaths) și de 149 de lei (Islanders), iar în presale de 349, 259, respectiv 169 de lei. Prețului biletelor comandate in earlybird si presale i se adaugă comisionul de emitere bilet de 12 lei. Organizatorii anunță că vor fi puse în vanzare doar 10.000 de bilete pentru acest show. Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro și în magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman și pe terminalele Selfpay. Organizatorii vor oferi un program detaliat cu câteva săptămâni înainte de concert.
Concertul este un eveniment Metalhead & BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM.