Hudson Madsen, fiul starului Michael Madsen, s-a sinucis la 26 de ani

De: Ana Obretin / 25.01.2022, 13:39
Hudson Madsen, fiul starului Michael Madsen, s-a sinucis la 26 de ani

Unul dintre fiii celebrului actor american Michael Madsen a fost găsit mort, în Hawaii. Potrivit autorităților locale, tânărul în vârstă de 26 de ani s-a sinucis.

„Pot confirma că Hudson Lee Madsen, în vârstă de 26 de ani, a murit în urma unei împușcături în cap, într-o presupusă sinucidere, pe insula Oahu”, a declarat un purtător de cuvânt al Departamentului de Medicină Legală din Honolulu.

CITEȘTE ȘI: Tragedie! Fiul actriței premiate cu Oscar Regina King s-a sinucis la 26 de ani

Fiul de 17 ani al lui Sinead O’Connor s-a sinucis

13 celebrităţi despre care nu ştiai că sunt rude

Potrivit fotografiilor postate pe contul său de Facebook, finul regizorului american Quentin Tarantino a servit în armata SUA și a fost în misiuni în Afganistan. El locuia cu soția sa, Carlie, în Wahiawa, Hawaii.

„Suntem distruși și copleșiți de durerea provocată de pierderea lui Hudson. Amintirea și lumina lui vor rămâne în memoria tuturor celor care l-au cunoscut și l-au iubit. Cerem să ni se respecte intimitatea în această perioadă dificilă. Mulțumim”, a transmis familia într-o declarație pentru The Blast.

Actorul Michael Madsen, în vârstă de 64 de ani, mai are patru copii: Christian, de 31 de ani, Max, de 27 de ani, Calvin, de 25 de ani, și Luke, de 16 ani. Actorul american și regizorul Quentin Tarantino, în vârstă de 58 de ani, sunt prieteni vechi. Ei au lucrat împreună pentru filmele „Reservoir Dogs”, „Kill Bill Vol. 1”, „Kill Bill Vol. 2”, „The Hateful Eight” și „Once Upon a Time… in Hollywood”. Pe lângă munca sa cu Tarantino, Michael Madsen mai este cunoscut pentru roluri în filme ca „Die Another Day”, „Sin City” și „Thelma and Louise”.

CITEȘTE ȘI: Evan Rachel Wood îl acuză într-un documentar de viol pe Marilyn Manson

Foto: Profimedia Images