Tragedie! Fiul actriței premiate cu Oscar Regina King s-a sinucis la 26 de ani

De: Ana Obretin / 23.01.2022, 09:21
Tragedie! Fiul actriței premiate cu Oscar Regina King s-a sinucis la 26 de ani

Muzicianul Ian Alexander Jr., singurul copil al actriței și regizoarei americane Regina King, s-a sinucis. El împlinise, miercuri, 26 de ani.

„Familia noastră se simte devastată la cel mai profund nivel de pierderea lui Ian”, se arată într-o declarație emisă de familie sâmbătă. „Era o lumină atât de strălucitoare, căreia îi păsa atât de profund de fericirea celorlalți. Familia noastră cere să i se respecte viața privată în această perioadă”, potrivit aceleiași surse, citată de AP News.

CITEȘTE ȘI: Actrița Regina King și-a lăsat amprentele în cimentul de pe Hollywood Boulevard

Regina King face echipă cu David E. Kelley pentru seria limitată Netflix ”A Man in Full”

Fiul de 17 ani al lui Sinead O’Connor s-a sinucis

Purtătorul de cuvânt al actriței Regina King a confirmat că decesul a fost o sinucidere. Nu au fost făcute publice alte detalii.

Fiul regizoarei filmului „One Night in Miami” l-a avut pe Alexander cu fostul ei soț, producătorul muzical Ian Alexander Sr. Cei doi au divorțat în 2007, după 10 ani de căsnicie. Tânărul Alexander a fost muzician și DJ și o însoțea adesea pe Regina King pe covorul roșu la diverse evenimente. Cei doi aveau același tatuaj, cu textul „dragoste necondiționată” în aramaică. 

Regina King a primit în 2019 premiul Oscar pentru rolul din „If Beale Street Could Talk”. De asemenea, a fost premiată cu două Emmy pentru rolurile din miniseriile „Seven Seconds” (2018) și „Watchmen” (2019). Pentru filmul cu care a debutat ca regizoare, „One Night in Miami”, a fost nominalizată anul trecut la premiile Sindicatului regizorilor americani.

CITEȘTE ȘI: Actrița Verónica Forqué, una dintre divele lui Almodovar, s-ar fi sinucis

Fiul cel mare al Tinei Turner s-a sinucis

Foto: Profimedia Images