Irina Margareta Nistor intră în filmul „Chefi la cuțite”, în rol de bucătar amator

De: Ana Obretin / 05.04.2021, 15:17
Irina Margareta Nistor intră în filmul

Irina Margareta Nistor, cunoscutul critic de film și vocea unei generații, este surpriza de luni seară din emisiunea „Chefi la cuțite”. Cu peste 3.000 de filme dublate, aceasta li se va prezenta telespectatorilor într-o ipostază cu totul nouă, aceea de bucătar amator: „În această seară, am intrat în filmul vostru!’, le va mărturisi Irina Margareta Nistor chefilor. Dacă a reuşit sau nu să îi impresioneze, telespectatorii pot afla urmărind cea mai nouă ediţie „Chefi la cuţite” luni, de la 20.30, la Antena 1.

Duminică seară, chef Scărlătescu şi-a ales Cuţitul de aur, în persoana lui Alexandru Bădiţoaia, și a câştigat şi amuleta jurizată de chef Nicolai Tand, cu alivenci cu sos de fructe de pădure. Avantajul amuletei îi dă șansa lui chef Scărlătescu să aleagă un interval de 15 minute din orice probă, în care membrii celorlalte echipe vor găti în perechi, cu o singură mână fiecare. „Asta e probă de medic. Trebuie să avem mai mulți medici în ziua respectivă, că o să iasă cu scântei!,” a spus chef Bontea, potrivit unui comunicat remis Apropo de Antena 1.

Surprizele s-au ţinut lanţ pentru chef Dumitrescu, chef Scărlătescu şi chef Bontea. Într-o vizită electrizantă, chef Cătălin Petrescu şi-a făcut apariţia incognito în bucătăria „Chefi la Cuțiteși i-a surprins pe toți cu preparate japoneze pregătite cu multă măiestrie, pe bază de proteine mai puțin obișnuite: greieri, gândaci, lăcuste și viermi de mătase. Nu au lipsit din meniu nici oul milenar și sake-ul cu coadă de peste otrăvitor.

CITEȘTE ȘI: AntenaPlay lansează “Legende”, cu Dan Negru. Primul episod îl are ca invitat pe Ilie Năstase

Gabriela Cristea prezintă „Mireasa: Urzeala soacrelor” la Antena Stars, din 29 martie

Irina Margareta Nistor, mărturisiri emoţionante: “Cred că e cea mai mare pedeapsă”

Foto: Antena Group