Janet Jackson, despre viaţa privată şi despre relaţia complexă cu celebritatea şi cu familia sa, într-un nou documentar

De: Nicoleta Lepădatu / 30.01.2022, 09:54
Janet Jackson, despre viaţa privată şi despre relaţia complexă cu celebritatea şi cu familia sa, într-un nou documentar

De cinci ani, Janet Jackson filmează un documentar, pregătindu-se să-și împărtășească amintirile despre cele mai intime – și despre cele mai mediatizate – momente din viața ei.

În acest serial documentar de patru episoade difuzat de Lifetime și A&E, vedeta evocă în mod special relaţiile complicate pe care le-a avut cu fratele ei, Michael, şi cu tatăl ei, Joe.

Trailer-ul promite, de asemenea, că în partea a doua, care va fi difuzată sâmbătă, Janet va aborda subiecte sensibile, precum incidentul de la Super Bowl din 2004, când Justin Timberlake i-a dezvelit accidental un sân în faţa a milioane de telespectatori, sau acuzaţiile de pedofilie aduse lui Michael Jackson.

Prima parte, difuzată vineri, nu face însă nicio dezvăluire şocantă despre viaţa vedetei, care avea 19 ani când albumul său „Control” a făcut-o celebră.

În documentar, produs de Janet Jackson şi de fratele ei, Randy, starul vorbeşte şi despre copilăria petrecută în casa familiei sale din Gary, Indiana, dar şi despre ascensiunea trupei Jackson Five, formată din cei cinci fraţi ai săi.

Ea pomenește de „dragostea dură” a tatălui ei, Joe, care a fost acuzat că şi-a abuzat fizic şi emoţional copiii. Fără a nega aceste abuzuri, Janet explică faptul că „disciplina” impusă de Joe se datorează dorinţei acestuia de a-şi vedea copiii reuşind şi crede că lui îi datorează cariera sa muzicală.

Janet abordează şi subiectul căsniciilor sale şi neagă încă o dată că ar fi avut un copil în anii 80, pe care l-ar fi ţinut secret şi l-ar fi încredinţat surorii sale.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Documentarul despre Janet Jackson are o dată de lansare și un trailer (VIDEO)