Jarrod Schulz, vedeta show-ului “Storage Wars”, acuzat de violență domestică

De: Loredana Toma / 18.05.2021, 12:24
Jarrod Schulz, vedeta show-ului “Storage Wars”, acuzat de violență domestică

Jarrod Schulz, vedetă a reality show-ului american “Storage Wars”, a fost acuzat de violență domestică, după ce și-ar fi agresat fosta parteneră de viață, Brandi Passante.

La sfârșitul lunii aprilie, cei doi au fost implicați într-o altercație într-un bar din California, iar Schulz a plecat de la locul incidentului înainte ca poliția să apară, potrivit EW. Martori ai incidentului spun că acesta ar fi bruscat-o pe Passante de două ori. Deși Schulz a negat faptele, a fost pus sub acuzare pentru violență domestică.

„Storage Wars” i-a făcut celebri, dar le-a adus și despărțirea

Schulz și Passante au devenit cunoscuți în 2010, după ce au apărut în primul sezon al reality show-ului american “Storage Wars”, un proiect despre oameni care licitează pentru conținutul unor spații de depozitare. Ulterior, au ajuns să participe la 13 sezoane și chiar să lanseze, în 2014, reality show-ul “Brandi & Jarrod: Married to the Job”. În sezonul al 13-lea al emisiunii „Storage Wars”, cei doi au anunțat, discret, că s-au despărțit, dar că vor continua să colaboreze pe plan profesional. Pe de altă parte, incidentul recent a adus puțină incertitudine referitor la declarațiile lor anterioare. 

Cei doi parteneri au avut, la începutul show-lui, divergențe, pentru că erau împreună absolut tot timpul și, “inevitabil, nu era o situație mereu comodă”, după cum au mărturisit chiar ei, 2019 fiind anul destrămării oficiale a cuplului.

Emisiunea „Storage Wars/Războiul Depozitelor” a căpătat popularitate la scurt timp de la debut,  în 2010. Ideea principală a reality show-ului pornește de la faptul că, în California, dacă un proprietar de depozit nu plătește chiria timp de trei luni, toate bunurile din incintă sunt scoase automat la licitație, iar, de multe ori, valoarea totală a conținutului este considerabilă. Potrivit legii, o singură zi de întârziere peste cele trei luni admise duce la pierderea definitivă a bunurilor respective.

CITEȘTE ȘI: Prinţii William şi Harry, în următorul film „Star Wars”? Ce roluri ar putea avea

Vedeta “Storage Wars” Mary Padian era protejată de serviciile secrete în studenție

Dan Dotson, „Storage Wars”: Am vândut cu 500 de dolari o boxă care conţinea 7,5 milioane de dolari

FOTO: Profimedia Images