Jeff Bridges spune că aproape a scăpat de cancer și a învins o formă gravă de COVID-19

De: Ana Obretin / 13.09.2021, 18:15
Jeff Bridges spune că aproape a scăpat de cancer și a învins o formă gravă de COVID-19

Legendarul actor Jeff Bridges a anunțat că aproape a scăpat de cancerul de care suferea și, mai mult, a ieșit învingător și din lupta cu o formă gravă de COVID-19.

Actorul american premiat cu Oscar a publicat luni pe rețelele de socializare un mesaj scris de mână potrivit căruia tumoarea care îi fusese diagnosticată, cu o dimensiune de 22×30 de centimetri, potrivit propriilor spuse, s-a redus dramatic.  Bridges a anunțat în toamna anului trecut că suferea de o formă agresivă de cancer, limfom, o boala a sistemului limfatic.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Jeff Bridges (@thejeffbridges)

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Jeff Bridges (@thejeffbridges)


Mai mult decât atât, Bridges a fost bolnav de COVID, în urmă cu câteva luni. Actorul crede că s-a infectat la clinica unde făcea chimioterapie. Acesta mai spune că, după ce s-a simțit destul de rău, a scăpat de boală. El atribuie vindecarea rapidă și faptului că este vaccinat.

Cel mai bun lucru, mai spune Jeff Bridges, este că a putut să își conducă fiica, pe Hayley, la altar și că a putut dansa cu aceasta la petrecerea de nuntă fără să fie nevoie să apeleze la rezerva de oxigen.

Bridges, în vârstă de 71 de ani, a primit premiul Oscar în 2010, pentru rolul din „Crazy Heart”. Printre cele mai cunoscute roluri ale sale se numără și The Dude din „The Big Lebowski” (1998).

CITEȘTE ȘI: Stanley Tucci a povestit într-un interviu recent despre lupta lui cu cancerul

Kathy Griffin, diagnosticată cu cancer, optimistă după extirparea parțială a unui plămân

O mamă susține că a „mirosit” cancerul fiicei ei. Ce diagnostic i-au pus fetiței medicii

Foto: Profimedia Images