Jennifer Aniston nu va participa la gala Emmy anul acesta, în ciuda celor patru nominalizări

De: Nicoleta Lepădatu / 15.09.2021, 08:53
Jennifer Aniston nu va participa la gala Emmy anul acesta, în ciuda celor patru nominalizări

Vedeta „Friends” Jennifer Aniston a declarat că, pentru siguranţa sa, nu va participa la gala de duminică la care vor fi acordate trofeele Primetime Emmy.

Jennifer Aniston, nominalizată alături de Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry, David Schwimmer şi alţi producători pentru reuniunea specială „Friends” (HBO Max), a făcut anunţul la emisiunea „Jimmy Kimmel Live”.

„Nu, nu voi merge”, a spus ea adăugând că producătorul şi regizorul Ben Winston va fi prezent şi va accepta premiul în numele ei, dacă „Friends” va câştiga. „Este un mare pas pentru mine şi să fiu aici. Paşi mici”, a completat ea.

Actriţa i-a mai spus lui Kimmel că, de la începutul pandemiei, a stat foarte mult timp acasă, ca măsură de precauţie. Ea a spus că filmările pentru al doilea sezon „The Morning Show” (Apple TV Plus) au avut loc cu toate măsurile de siguranţă în contextul pandemiei de coronavirus, că a acordat câteva interviuri şi şi-a vizitat prietenii Courtney Cox şi Jason Bateman.

„Am avut această mică bulă de prieteni, dar, da, a fost greu. Vremuri ciudate”, a adăugat vedeta, care şi-a lansat recent o linie de produse de îngrijire a părului.

Jennifer Aniston va putea fi văzută alături de Reese Witherspoon în al doilea sezon „The Morning Show” începând de vineri.

După ce anul trecut a avut loc în format virtual, gala Primetime Emmy va reveni anul acesta la un format apropiat de cel dinainte de pandemie. Television Academy a precizat că sunt luate toate măsurile de siguranţă, inclusiv reducerea numărului de participanţi, care trebuie să prezinte rezultat negativ la un test Covid sau dovada vaccinării. Evenimentul va avea loc în Los Angeles, aer liber.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Creative Emmy Awards: „The Queen’s Gambit”, „The Mandalorian”, „The Crown”, printre marii câștigători