Jennifer Lawrence va juca în filmul ”No Hard Feelings”, în regia lui Gene Stupnitsky 

De: Nicoleta Lepădatu / 13.10.2021, 08:40
Jennifer Lawrence va juca în filmul ”No Hard Feelings”, în regia lui Gene Stupnitsky 

Într-un mediu de business competitiv, Sony a decis să facă un film cu Jennifer Lawrence. Studioul a achiziționat scenariul și drepturile pentru ”No Hard Feelings”, în care rolul principal îi revine lui Lawrence și care va fi regizat de Gene Stupnitsky, care a scris scenariul și a fost producător al serialului ”The Office”.

Gene Stupnitsky, care și-a făcut debutul în regie cu apreciata comedie din 2019 ”Good Boys”, va fi și co-scenarist,  împreună cu John Phillips.

Povestea din film are loc în cartierul Montauk din New York și este descrisă ca având tonuri din filmul lui Tom Cruise din 1983 ”Risky Business ” și din ”Bad Teacher”, comedia pentru care Stupnitsky a fost co-scenarist alături de colaboratorul său frecvent Lee Eisenberg și în care a jucat Cameron Diaz.

Zvonurile despre acest proiect au apărut în urmă cu câteva săptămâni, generând rumoare, mai ales din motive de bugete. Se pare că Jennifer Lawrence va fi plătită pentru rol cu  25 de milioane de dolari, iar suma primită de Stupnitsky a fost, de asemenea, una cu șapte cifre. Mai multe rețele de streaming au fost interesate de proiect iar Apple și Netflix ar fi fost dispuse să plătească foarte mult pe producția în care joacă Lawrence.

Nu este clar care a fost prețul final pentru întregul film, dar se pare că Jennifer Lawrence și restul distribuției ar putea filma în Montauk vara viitoare, în timp ce sunt foarte bine plătiți pentru asta.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Primele imagini din „Don’t Look Up”, thrillerul cu DiCaprio și Jennifer Lawrence