John Malkovich, acces interzis într-un hotel din Veneția; starul avea un certificat de vaccinare expirat

De: Ana Obretin / 20.01.2022, 12:27
John Malkovich, acces interzis într-un hotel din Veneția; starul avea un certificat de vaccinare expirat

Actorul american John Malkovich, care avea programate filmări, timp de două zile, la Veneția, a fost nevoit să se cazeze într-un apartament, după ce i-a fost interzis accesul într-un hotel de lux. Motivul a fost acela că certificatul său de vaccinare anti-COVID-19 era expirat din punctul de vedere al autorităților italiene.

CITEȘTE ȘI: John Malkovich va juca rolul faimosul dirijor român Sergiu Celibidache în filmul „The Yellow Tie”

Rupert Everett i-a distribuit pe Kit Clarke, John Malkovich și Kristin Scott Thomas în filmul autobiografic ”Lost and Found in Paris”

Potrivit ziarului local Il Gazzettino, vedeta în vârstă de 68 de ani trebuia să filmeze timp de două zile în Orașul Dogilor, pentru serialul american „Ripley”. El își rezervase un apartament de lux într-un palat venețian, Hotel Danieli, situat la o aruncătură de băţ de Piazza San Marco. Contactați miercuri de AFP, reprezentanții hotelului au refuzat să comenteze, invocând respectul pentru intimitate. Agenția italiană ANSA a confirmat informația, citând surse din cadrul producției, potrivit Le Figaro.

Confruntată cu o creștere semnificativă a numărului de cazuri de infectare cu varianta Omicron, Italia este una dintre cele mai riguroase țări în ceea ce privește măsurile privind sănătatea publică. Din 10 ianuarie, doar persoanele cu schemă completă de vaccinare sau trecute prin boală pot beneficia de transport, hoteluri, terase, târguri și săli de sport. De asemenea, de la 1 februarie, toți italienii cu vârstă de peste 50 de ani trebuie să fie vaccinați, nerespectarea acestei reguli fiind sancționată cu amendă de 100 de euro. Iar, din data de 15 februarie, afacerile considerate neesențiale vor fi accesibile persoanelor nevaccinate doar dacă se testează.

CITEȘTE ȘI: TOP 10 cele mai urmărite filme de pe Netflix din istoria platformei (Video)

Foto: Profimedia Images