John Zderko, cunoscut pentru rolurile din „Criminal Minds” și „The Mentalist”, a murit la 60 de ani

De: Nicoleta Lepădatu / 26.05.2022, 06:54
John Zderko, cunoscut pentru rolurile din „Criminal Minds” și „The Mentalist”, a murit la 60 de ani

John Zderko, un actor care s-a remarcat mai târziu în viață și care a lucrat la seriale precum „Criminal Minds”, „The Mentalist”, „9-1-1: Lone Star” și „Bosch: Legacy”, a murit. Avea 60 de ani.

Zderko a murit joi, la Los Angeles, din cauza complicațiilor cauzate de tratamentul pentru cancer, a declarat prietenul și colegul său actor Charley Koontz („Community”, „CSI: Cyber”) pentru publicația The Hollywood Reporter.

Anul acesta, Zderko a apărut în drama Bleeker Street „Breaking”, în care joacă și John Boyega și regretatul Michael K. Williams și a debutat la Festivalul de Film de la Sundance.

John Zderko a crescut în Ohio, Colorado și New Jersey, unde a urmat liceul Park Ridge și a jucat în echipa de baschet cu James Gandolfini.

După ce a absolvit UC Irvine, Zderko și-a construit o carieră de succes în afaceri în timp ce urma cursuri de actorie la UCLA. Și-a părăsit slujba cu normă întreagă și a început pe scena de la West of Broadway din Santa Monica sub conducerea scriitoarei-regizoare Dianne Name, apoi a avut prima sa apariție pe ecran în 2005.

În filmul de groază din 2014 „Apparitional” (cunoscut și sub numele de „Haunting of Cellblock 11”), Zderko s-a remarcat în rolul bărbatului care este atacat de o fantomă, care apoi îi preia corpul.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: John Aylward, cunoscut pentru rolurile din „ER” și „The West Wing”, a murit. Actorul avea 75 de ani

Marnie Schulenburg, cunoscută pentru rolurile din „As the World Turns” și „One Life to Live”, a murit. Actrița avea 37 de ani

Bruce MacVittie, actor cunoscut pentru rolurile din „American Buffalo” și „Lege și ordine”, a murit la 65 de ani

Tags: