Jurații „SuperStar România” vor face spectacol pe mainstage-ul UNTOLD

De: Ana Obretin / 03.09.2021, 16:20
Jurații

Smiley, Raluka, Marius Moga și Carla’s Dreams, jurații show-ului „SuperStar România”, care transformă oamenii obișnuiți în stele muzicale, pregătesc o surpriză de neratat pentru toții fanii: timp de o oră, aceștia vor cânta pe scena principală de la UNTOLD, în prima zi a festivalului.

Primele două ediții „SuperStar România” vor avea loc pe 10 septembrie, de la ora 20:30, și pe 11 septembrie, de la 20:00, la Pro TV. Primii concurenți vor fi cunoscuți de cei de acasă, iar unii dintre ei vor face primul pas spre marele trofeu, potrivit unui comunicat remis Apropo de Pro TV

Înainte de prima ediție, pe 9 septembrie, Smiley, Raluka, Marius Moga și Carla’s Dreams vor cânta pe mainstage la UNTOLD, piese cunoscute ale fiecăruia dintre ei. Iar în încheiere, jurații vor lansa, în premieră, o piesă în colaborare.

Concertul va începe la ora 18.00 și va fi transmis live pe paginile Pro TV și VOYO, iar imagini în premieră vor putea fi văzute și pe rețelele de socializare online ale show-ului, pe Facebook și Instagram.

CITEȘTE ȘI: „SuperStar România”, „Căsătoriți pe nevăzute” – Pro TV și-a anunțat grila de toamnă

Creatorii Untold și Neversea lansează emisiunea „Provocare pe care” la Pro TV

PRO TV anunță achiziționarea drepturilor de difuzare pentru UEFA EURO 2024 și 2028

Pro TV aduce în România formatul „Căsătoriți pe nevăzute”

Foto: Pro TV