Jurații „X Factor” au aflat grupele pe care le vor pregăti în sezonul 10

De: Ana Obretin / 07.09.2021, 13:38
Jurații

Cei patru jurați ai emisiunii de talente muzicale „X Factor”, de la Antena 1, au aflat, luni seară, grupurile ale căror mentori vor fi.

Astfel, pentru Florin Ristei, anunțul că va fi mentorul grupei de fete a fost primit cu bucurie, însă nu același lucru se poate spune și despre Delia, care va lucra anul acesta cu grupurile, fapt care s-a dovedit a fi o provocare până acum. De partea cealaltă, Loredana va fi mentor al grupei de mixt, iar Ștefan Bănică va avea sarcina să formeze o grupă de băieți, potrivit unui comunicat remis Apropo de Antena 1.

„X Factor” continuă vineri, de la 20.30, la Antena 1, când concurenții continuă să se dezvăluie în fața celor patru jurați. Mai mult, în cel de-al zecelea sezon „X Factor”, Delia, Loredana, Ștefan Bănică și Florin Ristei vor fi mai aproape de fani cu o colecție dedicată celor mai înflăcărați telespectatori! Așadar, cei de acasă pot găsi o serie limitată de tricouri cu designuri inspirate din universul „X Factor”, în exclusivitate pe a1shop.ro.

Pe parcursul celui de-al zecelea sezon, fanii „X Factor” vor avea ocazia să își exprime preferințele pentru concurenți chiar în timpul reprezentației acestora, prin intermediul aplicației Antena 1. La finalul fiecărei prestații, cei de acasă vor putea vedea pe Antena 1 rezultatul interacțiunilor și vor afla, astfel, dacă au fost sau pe aceeași lungime de undă cu jurații.

CITEȘTE ȘI: „iUmor” revine la Antena 1 cu cel de-al 11-lea sezon, pe 25 septembrie

Quiz show-ul „Prețul cel bun” debutează pe 6 septembrie la Antena 1

Antena 1 se pregătește de „Insula iubirii”

X Factor revine la Antena 1 cu Loredana Groza şi Florin Ristei printre juraţi

Foto: Antena 1