Kanye West solicită în justiție schimbarea numelui său legal în Ye

De: Nicoleta Lepădatu / 25.08.2021, 07:05
Kanye West solicită în justiție schimbarea numelui său legal în Ye

În dosarul Curții Superioare din Los Angeles se spune că artistul în vârstă de 44 de ani vrea să scape de numele său complet – Kanye Omari West – în favoarea poreclei sale de două litere, Ye, fără nume de familie sau prenume.

Documentele, care au pe ele datata de 11 august au fost înregistrate în sistemul judiciar abia marți. Kanye West invocă „motive personale” pentru această schimbare. Un judecător trebuie să aprobe modificarea înainte ca aceasta să devină oficială.

Kanye West, care s-a autodenumit Ye pe paginile sale de socializare de ani de zile, a scris pe Twitter că dorește schimbarea încă din 2018, spunând despre el: „ființa cunoscută formal sub numele de Kanye West. Eu sunt Ye. ”

De asemenea, apelativul a fost și titlul albumului său din 2018. El a spus în interviuri că, pe lângă faptul că este o scurtare a prenumelui său, îi place, pentru că este un cuvânt folosit peste tot în Biblie.

West este în plin proces de divorț cu Kim Kardashian West, care nu a cerut ca numele ei de familie să fie schimbat în doar Kardashian atunci când a depus actele o despărțire, în februarie. Cei patru copii ai cuplului au și numele său de familie.

Pe 22 iulie, Kanye West a organizat o audiție în premieră a pieselor de pe albumul de studio „Donda”, iar concertul a avut loc pe stadionul Mercedes Benz din Atlanta, SUA, fiind transmis în direct pe Apple Music. Potrivit unor surse din industrie, concertul a stabilit un nou record de audiții în streaming pe Apple, cu 3,3 milioane de utilizatori.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Noul album al lui Kanye West, „Donda”, lansat la începutul lui august

Tags: