Noul album al lui Kanye West, „Donda”, lansat la începutul lui august

De: Ana Obretin / 27.07.2021, 12:23
Noul album al lui Kanye West,

Noul album al lui Kanye West, „Donda”, va fi lansat luna viitoare, a confirmat un purtător de cuvânt al artistului. Deși era așteptat să apară pe 23 iulie, materialul discografic are ca dată oficială de lansare 6 august.

Pe 22 iulie, Kanye West a organizat o audiție în premieră a pieselor de pe albumul de studio „Donda”, iar concertul a avut loc pe stadionul Mercedes Benz din Atlanta, SUA, fiind transmis în direct pe Apple Music. Potrivit unor surse din industrie, concertul a stabilit un nou record de audiții în streaming pe Apple, cu 3,3 milioane de utilizatori.

Rapperul Jay-Z a avut o apariție muzicală înregistrată surpriză la acel concert. Cei doi au colaborat la piesa “Guess Who’s Going to Jail Tonight?”.

Între timp, Kanye West și-ar fi stabilit „tabăra” la stadionul Mercedes-Benz, pentru a-și finaliza noul album. TMZ relatează că echipa rapperului a amenajat un studio și spații de locuit și chiar a adus un bucătar privat pentru pregătirea meselor.

Lil Baby și Pusha-T se numără printre invitați de pe acest material discografic, al zecelea de studio și care urmează albumului „Jesus is King”, lansat în 2019. Anul acesta, Kanye a câștigat cel de-al 22-lea premiu Grammy din carieră, pentru albumul  “Jesus Is King”.