Kim Kardashian, la un pas de a fi agresată de un fan insistent

De: Loredana Toma / 01.03.2021, 19:21
Kim Kardashian, la un pas de a fi agresată de un fan insistent

Un bărbat a încercat să intre cu forța în casa vedetei TV Kim Kardashian, spunând că “voia doar să o vadă”. Incidentul a avut loc la scurt timp după ce aceasta a depus actele de divorț de rapperul Kanye West.

Potrivit Daily Mail, bărbatul în vârstă de 24 de ani a intrat cu mașina în poarta principală a conacului în valoare de 60 de milioane de dolari, dar agenții de securitate și un polițist din Los Angeles l-au oprit înainte ca acesta să reușească să se apropie prea mult de viitoarea fostă soție a lui Kanye West.

Potrivit TMZ, tânărul, care, între timp, a fost eliberat de poliție, a mărturisit că el “doar voia să o vadă pe Kim” și a mai spus și că aceasta este soția lui. Se pare că nu este prima oară când Kardashian se confruntă cu astfel de fani. În 2012, un alt musafir nepoftit  și-a făcut apariția la ușa principală a casei sale din Beverly Hills.

Kim Kardashian și Kanye West adoptă o atitudine matură în ceea ce privește divorțul

În ultimele luni, Kim Kardashian a ținut paginile principale ale majorității  publicațiilor după ce au apărut speculațiile despre divorț. Anunțul oficial privind separarea a fost făcut săptămâna trecută, când au fost depuse actele în instanță, pentru „diferențe ireconciliabile”.

Conacul în care locuiește Kim a fost cumpărat împreună cu West în anul 2014, la prețul de 20 de milioane de dolari, și, timp de patru ani, cei doi au mai investit alte 20 de milioane de dolari pentru renovare, înainte să se mute împreună acolo, în 2018. Potrivit Page Six, terenul îi aparține lui Kim, iar construcția îi aparține lui Kanye. În urma divorțului, încă nu s-a luat o decizie în legătură cu împărțirea bunurilor și a valorosului conac, însă se știe deja că cei doi au cerut custodia comună a celor patru copii, North, de 7 ani, Saint, de 5 ani, Chicago, de 3 ani, și  Psalm, de aproape 2 ani.

CITEȘTE ȘI: Kim Kardashian a cerut divorțul de Kanye West

Kanye West “și-a luat papucii” din casa unde locuia cu Kim Kardashian și copiii lor 

Curiozitatea fanilor cuplului Kim Kardashian-Kanye West: cine cu ce rămâne?

Foto: Profimedia Images