Kylie Jenner, mezina clanului Kardashian, a născut al doilea copil

De: Ana Obretin / 07.02.2022, 07:44
Kylie Jenner, mezina clanului Kardashian, a născut al doilea copil

Kylie Jenner,  mezina clanului Kardashian, a născut, duminică, al doilea copil al său. Într-o fotografie publicată pe platforma de socializare online Instagram, aceasta a părut să anunțe nașterea unui băiețel.

Anul trecut, vedeta media și femeia de afaceri în vârstă de 24 de ani a anunțat că așteaptă un copil cu iubitul ei, rapperul Travis Scott. Cuplul mai are o fiică în vârstă de 4 ani, Stormi Webster.

Kylie Jenner este cel mai tânăr membru al clanului Kardashian, devenit celebru cu reality show-ul „Keeping Up with the Kardashians”, care s-a încheiat anul trecut, după ce a rulat 15 ani pe micile ecrane. Ea este, de asemenea, fondatoarea liniei de cosmetice Kylie Cosmetics, care în prezent este deținută majoritar de producătorul Coty Inc. Show-ul TV a ajutat la promovarea unor afaceri profitabile în domeniul cosmeticii lansate de Kylie Jenner și de sora ei vitregă Kim Kardashian. 

În ianuarie, Kylie Jenner a devenit cea mai urmărită femeie de pe Instagram, ajungând la numărul impresionant de peste 300 de milioane de abonaţi, conform BBC. Contul ei număra deja 308 milioane de urmăritori și astfel le devansează pe Ariana Grande (294 de milioane) şi Selena Gomez (295 de milioane de abonaţi), dar este plasată în urma fotbalistului Cristiano Ronaldo (cu 400 de milioane de urmăritori).

CITEȘTE ȘI:

INTERVIU. Kylie Jener: „Îmi plac lucrurile sentimentale, pentru că pe cele materiale mi le pot cumpăra singură”

Cum a ajuns Kris Jenner de la casnică la conducerea „mega-imperiului” Kardashian – FOTO

FotoȘ Profimedia Images