Lansarea filmului „Batgirl”, în care Michael Keaton urma să revina ca Batman, a fost anulată

De: Ana Obretin / 03.08.2022, 12:32
Lansarea filmului

Warner Bros. și DC Films au anulat lansarea filmului „Batgirl„, atât în cinematografe, cât și pe platforma de streaming, deși acesta se află în etapele finale de postproducție.

Filmul a fost regizat de Adil El Arbi și Bilall Fallah, iar actrița Leslie Grace urma să apară în rolul titular, Barbara Gordon/Batgirl. Alte vedete din distribuție sunt Brendan Fraser, în rolul lui Firefly, J. K. Simmons, în rolul comisarului Gordon, și Michael Keaton, care și-a reluat partitura Batman, la aproximativ trei decenii după ce a jucat în filmul „Batman Returns” din 1992.

CITEȘTE ȘI: Femeile cu superputeri de pe micile ecrane

Lungmetrajul, care urma să aibă premiera pe HBO Max anul acesta, a fost turnat între noiembrie 2021 și martie 2022, cu un buget inițial de 70 de milioane de dolari, care a crescut la peste 90 de milioane de dolari în timpul filmărilor, din cauza COVID-19, scrie The Hollywood Reporter.

Potrivit The New York Post, decizia de a nu lansa filmul poate fi atribuită noii conduceri a Warner Bros., în urma fuziunii sale cu Discovery. Se pare că CEO-ul David Zaslav încearcă să lanseze titluri DC mari, iar, în urma unor proiecții de testare slabe, studioul a decis că „Batgirl” nu se încadrează în aceste criterii.

Warner Bros. Discovery nu a comentat decizia de a anula lansarea filmului.

Fanii lui Michael Keaton îl vor putea vedea, însă, pe actor reluând rolul Bruce Wayne în filmul „The Flash„, programat pentru lansare anul viitor.

CITEȘTE ȘI: Un serial dedicat Pinguinului din Batman este în pregătire; Colin Farrell, abordat pentru rol

Brendan Fraser va juca rolul lui Firefly, un sociopat pasionat de pirotehnică, în filmul ”Batgirl”

Foto: Profimedia Images