Legendara Betty White a murit. Actrița ar fi împlinit 100 de ani pe 17 ianuarie

De: Nicoleta Lepădatu / 01.01.2022, 09:34
Legendara Betty White a murit. Actrița ar fi împlinit 100 de ani pe 17 ianuarie

Betty White, vedetă TV, câştigătoare a premiului Emmy care a avut o carieră remarcabilă în filme, reclame TV şi seriale precum „The Golden Girls” şi „Hot in Cleveland”, a murit la vârsta de 99 de ani, conform publicației Variety.

Ea a murit cu câteva zile înainte de a împlini 100 de ani, a anunţat vineri presa americană, citându-l pe agentul ei.

„Chiar dacă Betty urma să împlinească 100 de ani, credeam că va trăi pentru totdeauna”, a declarat pentru revista People agentul ei Jeff Witjas. „Nu mă gândesc că îi era teamă de moarte, pentru că a vrut întotdeauna să fie cu soţul ei drag Allen Ludden. Voia să fie din nou alături de el”, a spus agentul.

Jeff  Witjas a subliniat că Betty White nu a fost bolnavă, dar a fost extrem de precaută în timpul pandemiei de COVID-19. Ea și-a petrecut majoritatea ultimilor doi ani în casa pe care a iubit-o alături de numeroasele ei animale de companie.

Apropierea celei de-a 100 aniversări a actriței a fost prilej de numeroase omagii și aprecieri pentru perioada ei lungă în industrie. Chiar săptămâna trecută, Betty White a apărut pe coperta revistei People. „Sunt atât de norocoasă să am o sănătate atât de bună și să mă simt atât de bine la această vârstă”, a spus White pentru publicație.

Betty White, una dintre cele mai iubite actriţe americane, a fost premiată de numeroase ori de-a lungul carierei sale longevive. Multiplă câștigătoare de Emmy, ea a debutat în televiziune în 1949.

Născută la 17 ianuarie 1922, la Chicago, a fost una dintre primele producătoare ale serialului „Life with Elizabeth”, în care a jucat şi ea, în anii 1950. „Este uimitor că încă sunt în această meserie şi că voi mă susţineţi în continuare!”, a spus actriţa la ceremonia Premiilor Emmy în 2018. Betty White a fost „o doamnă încântătoare”, a spus preşedintele Joe Biden, întrebat despre moartea ei. „Cui nu i-a plăcut Betty White?”, a răspuns soţia sa, Jill Biden.

Actriţa ar fi împlinit 100 de ani pe 17 ianuarie. „Îmi împlinesc 100 de ani… Nu-mi vine să cred că vor veni”, a scris ea pe Twitter, marţi, unde a postat un interviu făcut cu această ocazie.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Tiffini Hale a murit. Actrița din „All New Mickey Mouse Club” și membră a trupei The Party avea 46 de ani

Jean-Marc Vallée, cunoscut pentru „Dallas Buyers Club” și „Big Little Lies”, a murit. Regizorul avea  58 de ani

Willie Garson, cunoscut pentru rolul său din „Sex and the City”, a murit. Actorul avea 57 de ani

Tags: