Lena Dunham, creatoarea serialului „Girls”, s-a căsătorit cu muzicianul Luis Felber

De: Nicoleta Lepădatu / 29.09.2021, 07:46
Lena Dunham, creatoarea serialului „Girls”, s-a căsătorit cu muzicianul Luis Felber

Actriţa şi scenarista Lena Dunham, în vârstă de 35 de ani, creatoarea serialului „Girls”, s-a căsătorit cu muzicianul Luis Felber, cu care are o relaţie de un an.

Felber are tot 35 de ani şi este cunoscut sub numele de scenă Attawalpa. Într-un interviu recent, el a declarat: „Cred că atunci când ştii, ştii. (…) Când îţi întâlneşti sufletul pereche, ştii pur şi simplu”.

Cei doi s-au cunoscut în Londra, când le-a fost aranjată în întâlnire de către un prieten comun, după cum a dezvăluit Falber pentru o publicație cunoscută. „Prima dată când ne-am întâlnit, nu ne-am oprit din vorbit, cred, vreo opt ore”.

Ei locuiesc împreună de aproximativ patru luni, a mai spus Falber, care a mărturisit că, înainte să o cunoască, nu a ştiut cine era ea şi că nu a văzut „Girls”, serial cu şase sezoane care a fost difuzat de HBO din 2012 până în 2017.

„Am văzut noile ei realizări. Am urmărit «Industry», când am început să ieşim împreună, şi am făcut muzica pentru următorul ei film, «Sharp Stick», care va fi lansat anul viitor. Este un film chiar frumos”, a declarat el, completând că va urmări „Girls” la un moment dat, cunoscând impactul pe care l-a avut asupra oamenilor.

Lena Dunham a avut anterior o relaţie cu producătorul şi compozitorul Jack Antonoff, care e cunoscut pentru colaborările cu Lana Del Rey şi Taylor Swift. Ei s-au despărţit în ianuarie 2018, după mai mult de cinci ani.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Lena Dunham va regiza filmul „Polly Pocket”, cu Lily Collins în rolul principal

Actrițele din serialul „Girls”: Putem ajuta multe femei să aibă mai multă încredere în sine

Alex Karpovsky: Când joci în Girls, e de la sine înţeles că te vei dezbrăca mai devreme sau mai târziu…

 

Tags: