Lil Uzi Vert și-a scos diamantul de 24 de milioane de dolari din frunte

De: Loredana Toma / 03.06.2021, 15:45
Lil Uzi Vert și-a scos diamantul de 24 de milioane de dolari din frunte

Rapperul Lil Uzi Vert și-a scos diamantul în valoare de 24 de milioane de dolari pe care și l-a implantat în frunte în urmă cu câteva luni. Artistul apare într-o fotografie, pe Instagram, alături de iubita lui, JT, fără piatra roz de 10-11 carate, despre care, de altfel, la un moment dat, a precizat că-i cauzează sângerări și că este probabil să renunțe la ea.

Totuși, artistul nu a menționat motivul pentru care a renunțat la prețiosul diamant, potrivit Unilad. Anterior, rapperul a declarat că scoaterea incorectă a implantului ar implica riscuri grave, inclusiv decesul. Se pare că procesul a fost realizat cu succes, întrucât Lil Uzi apare zâmbitor în fotografie, alături de iubita sa.

Diamantul, un moft pentru care Lil Uzi Vert a început să plătească încă din 2017

Lil Uzi Vert, pe numele său real Symere Bisil Woods, are 26 de ani și este cunoscut pentru pasiunea sa pentru bijuterii extravagante, însă cea mai recentă achiziție, care l-a costat 24 de milioane de dolari, este mai presus decât orice alt artificiu de înfrumusețare făcut de artist până acum.

Acesta a scris într-un mesaj publicat pe Twitter că plătește încă din 2017 pentru această gemă și că tot atunci a fost prima oară când a văzut un diamant roz veritabil. El a mai spus că prețioasa piatră a fost cumpărată de la cunoscutul bijutier Eliott Eliantte și că nici casa și nici toate mașinile sale la un loc, inclusiv un Bugatti, nu acoperă costul diamantului.

S-a glumit mult pe seama ideii rapperului, însă el a venit cu un răspuns amuzant, spunând că, “dacă ar fi pierdut un inel, lumea ar fi râs de el mai mult decât se glumește acum pe seama faptului că și-a implantat un diamant în frunte”. În schimb, implantându-l în frunte, era sigur că nu-l pierde. Bijuteria are asigurare.

CITEȘTE ȘI: Rapperul Silento a intrat în “silent mood”. Este acuzat că și-a ucis vărul 

Rapperul Drake va primi premiul pentru artistul deceniului din partea Billboard

Rapperul Kanye West și top-modelul Irina Shayk s-ar întâlni în secret

Foto: Profimedia Images