Mads Mikkelsen a dezvăluit filmul lui favorit: A schimbat modul în care vedeam băieții buni și băieții răi

De: Adrian Popa / 26.05.2022, 14:22
Mads Mikkelsen a dezvăluit filmul lui favorit: A schimbat modul în care vedeam băieții buni și băieții răi

Actorul danez Mads Mikkelsen, cunoscut din filme precum „Casino Royale”, „At Eternity’s Gate” sau „Another Round”, a dezvăluit care este filmul lui preferat.

Într-un interviu acordat publicației MovieMaker.com, starul a spus care este secretul pentru a avea succes în meseria de actor: trebuie să „ridici dileme și întrebări în munca ta, în loc să oferi răspunsuri”.

Robert de Niro și Martin Scorsese sunt maeștri în asta. Filmul meu preferat este, de departe, ‘Taxi Driver’”, a explicat Mikkelsen. El a adăugat că titlul i-a schimbat modul în care vedea băieții buni și băieții răi.

Citește și Top 3: Albumele muzicale preferate ale legendarului actor Steve Buscemi

„Taxi Driver” (1976) este considerat unul dintre cele mai bune filme din toate timpurile. El spune povestea unui om în pragul nebuniei. Travis Bickle (Robert De Niro), un veteran al războiului din Vietnam, suferă de insomnie și își petrece nopțile ca șofer de taxi în New York. Străzile orașului sunt văzute, în film, prin parbrizul mașinii lui.

„Taxi Driver”, regizat de Martin Scorsese, apare, pe locul doi, și în lista celor trei filme preferate ale regizorului Quentin Tarantino.

Mads Mikkelsen lucrează în aceste momente la al cincilea film din seria „Indiana Jones”, care va debuta în cinematografe pe 30 iunie 2023.

Trailerul „Taxi Driver” la calitate 4K:

Foto: Profimedia Images