Marilyn Manson a dat-o în judecată pe Evan Rachel Wood, care l-a acuzat de viol

De: Ana Obretin / 03.03.2022, 18:10
Marilyn Manson a dat-o în judecată pe Evan Rachel Wood, care l-a acuzat de viol

Cântărețul american Marilyn Manson a depus o plângere, miercuri, împotriva fostei sale iubite Evan Rachel Wood, care l-a acuzat de viol.

El o acuză pe actrița americană că s-a implicat într-o operațiune de conspirație, fraudă și defăimare pentru a-i distruge cariera. În documentele depuse la o instanță din Los Angeles, cântărețul o acuză pe aceasta și pe „partenera ei romantică”, artista Illma Gore, că au inventat acuzații rău intenționate împotriva lui Marilyn Manson. El spune că Wood și Gore s-au prezentat drept agenți FBI pentru a incita potențiale reclamante să îl acuze de de viol și agresiune.

Actrița Evan Rachel Wood îl acuză pe Marilyn Manson de viol, într-un documentar

Marilyn Manson cere un proces cu juriu pentru a pune capăt acestor acuzații și pentru a evalua despăgubirile care i se datorează. Avocații săi asigură în plângere că Illma Gore a „piratat” computerele, telefonul, e-mailul și alte conturi de socializare online ale artistului și descriu aceste acțiuni drept „invazive, hărțuitoare, defăimătoare și dăunătoare”.

Marilyn Manson și-a publicat plângerea pe Twitter comentând: „Va veni momentul când voi putea împărtăși mai multe despre evenimentele din ultimul an. Până atunci, voi lăsa faptele să vorbească de la sine”.

Evan Rachel Wood și-a făcut publice acuzațiile, negate de cântăreț, în documentarul HBO „Phoenix Rising”, prezentat la Festivalul de Film de la Sundance în ianuarie. Filmul va fi lansat pe HBO la jumătatea lunii martie.

Wood l-a acuzat pe cântărețul Marilyn Manson că a violat-o în timp ce filma pentru unul dintre videoclipurile muzicale ale acestuia. Wood a povestit despre filmările, în 2007, pentru videoclipul „Heart-Shaped Glasses”, unul dintre hiturile lui Marilyn Manson. „Am vorbit despre o scenă de sex simulată. Dar, când rulau camerele, a început să mă pătrundă cu adevărat”, a spus Wood, care a fost logodită cu Manson. „Nu am fost niciodată de acord cu asta”, a insistat ea. Actriță din copilărie, ea a explicat că „nu a știut să spună nu” pentru că „a fost condiționată și antrenată să nu răspundă niciodată, să ajungă până la capăt cu orice preț”.

Anchetă deschisă

Mai multe femei, precum actrița Esmé Bianco („Game of Thrones”), l-au acuzat pe Marilyn Manson de viol și alte agresiuni sexuale, pe care acesta le neagă. Poliția din Los Angeles a confirmat anul trecut că a deschis o anchetă privind acuzațiile de violență în cadrul cuplului săvârșite de cântăreț între anii 2009 și 2011.

În vârstă de 53 de ani, Marilyn Manson și-a creat un personaj public bizar, cu machiaj de inspirație gotică, lentile de culori diferite și părul negru. Numele de scenă este inspirat de actrița Marilyn Monroe și de liderul unei secte însetat de sânge Charles Manson, cel care a comandat asasinarea actriței Sharon Tate. Casa sa de discuri Loma Vista Recordings și agenția de talente CAA au întrerupt relațiile cu cântărețul în urma acuzațiilor care i-au fost aduse. Totuși, el continuă să înregistreze piese și a apărut în special pe albumul „Donda” lansat anul trecut de Ye (Kanye West).

CITEȘTE ȘI: Evan Rachel Wood, actrita din „True Blood”, e bisexuala

Foto: Profimedia Images