Masajul Yoni, preferatul femeilor

Apropo.ro / 02.05.2008, 09:30
Masajul Yoni, preferatul femeilor
Masajul Yoni reprezinta masajul vaginului. In sanscrita, Yoni inseamna vagin, un loc sacru, templu sacru, iar in Tantra este iubire

Masajul Yoni reprezinta masajul vaginului. In sanscrita, Yoni inseamna vagin, un loc sacru, templu sacru, iar in Tantra este iubire si respect.

Scopul masajului

Scopul masajului Yoni nu este orgasmul ci placerea pe care o oferi prin masajul vaginului. Trebuie creat un mediu cat mai relaxant si un nivel de excitare ridicat.

Relaxarea

Inainte de a va apuca de masaj, creati un spatiu cat mai relaxant si intim atat pentru femeie, cat si pentru tine, cel care faci masajul. Masajul Yoni ajuta cuplul sa capete incredere si intimitate. De asemenea, acest tip de masaj este indicat si persoanelor care au avut probleme sexuale.

Asadar, va destindeti, uitati de tot ce va atrage atentia si va creeaza tensiuni de orice tip. Acum doar voi doi contati si placerea care urmeaza sa o aflati.

Pregateste terenul

Faceti o baie impreuna, cu muzica, arome parfumate…In camera unde totul este relaxant, de la lumina pana la lumanari parfumate si muzica, intinde partenera in pat, cat mai comod. Mai aseaza o perna sub sezut, departeaza-i picioarele cu genunchii indoiti. Organele genitale ale partenerei trebuie sa fie expuse, astfel incat tu sa le poti mangaia, masa, saruta.

Te apuci de masaj, insa incepi cu picioarele, pulpele, abdomenul, coapsele, sanii, sfarcurile (ocolind vaginul). Tu trebuie sa fii relaxat, iar ea si mai relaxata (pune si tu muzica care stii ca ii place).

Unge-ti mainile cu ulei de masaj, lubrifiant (ce ai la indemana) si incepe sa o atingi usor pe labii, muntele lui Venus. Nu va zgarciti la cantitate, important este ca masajul sa fie de calitate. Daca te intreb si stii sa imi raspunzi ce este graba…nu esti pregatit sa faci masaj.

Rabdator, nu te limita doar la masare ci fii inventiv la locul faptei. Foloseste miscari ample, delicate, complexe Yoni-ului. Poti sa asemeni aceasta tehnica cu masturbarea.

Ca si in cazul masajului Tantric, contactul vizual trebuie mentinut pe parcursul atingerilor. Fara inhibitii, spuneti ce va doriti si cum va doriti, in special ea sa iti spuna cum vrea si cat (mai tare, mai usor, sa ii apuci usor labiile, sa-i framanti muntele…). Nu uita ca trebuie sa ai ulei pe maini. Nu ar strica sa ii mai mangai cu mainile unse si sfarcurile.

Clitorisul se aseamana cu glandul penisului, insa cu foarte multe terminatii nervoase (cca 8.000), de cateva ori mai sensibil decat el. Fiind foarte sensibil, raspunde repede la stimuli precum atingerile, vibratiile, presiunea.

Dupa atata mangaiere a venit momentul penetrarii, dar doar cu degetul. Cat se poate de delicat introdu degetul plin de dorinta. Cu miscari alternative de la ritmicitate pana la intensitate si adancime.

Presupunand ca nu este pentru prima data cand ii vezi Yoni-ul, stii deja cum sa ii introduci degetul. Un deget sa fie in vagin, iar palma sa o atinga. Ai timp sa explorezi si sa ii vezi reactiile la miscarile tale. Daca stii unde este punctul G este si mai bine. Miscarile le faci si in functie de cum o simti ca isi doreste, ca iti cere.

Degetul mare foloseste-l la masarea clitorisului. In mod sigur ea va simti ca isi pierde mintile si ca o ia ameteala. Nu te opri. Ti-am spus ca rusinea in pat nu este admisa. Fara prejudecati! Mangaie-i acele zone pe care ea in mod normal nu te-ar fi lasat sa o faci, de exemplu…anusul.

Mai sarut-o si nu uita de masajul sanilor si al sfarcurilor. Ea trebuie sa simta cum o invadezi, ca iti apartine, ca nu vrea sa te opresti. Acum este clar ca ea nu mai poate tine ochii deschisi, ca un gest reflex. Dar, din cand in cand, stai deasupra ei, sarut-o si astfel va veti privi in ochi.

Daca partenera ta va avea orgasm este meritul tau, in principal. Zona genitala devine mai sensibila dupa orgasm, si, de aceea, trebuie sa fii delicat acum. Fa exact ce iti spune ea.

In mod normal se asteapta sa o penetrezi, insa continua cu mangaierile si sarutarile ca si cum traiesti si tu emotiile (acum numai tu stii ce i-ai face).

In masajul Yoni important este ritmul miscarilor. Partenera sa nu te simta ca nu esti implicat emotional in ceea ce faci. Foloseste-te de rabdara, iscusinta, imaginatie si indemanare. Acum este momentul sa afli ce este orgasmul, simplu sau multiplu… si de ce sa va opriti doar aici.