„Monster Hunter”, cu Milla Jovovich, de cinci săptămâni pe primul loc în box office-ul românesc de weekend

De: Ana Obretin / 30.03.2021, 09:52
„Monster Hunter”, cu Milla Jovovich, de cinci săptămâni pe primul loc în box office-ul românesc de weekend

Lungmetrajul „Vânătorul de monștri/ Monster Hunter”, de Paul W.S. Anderson, cu Milla Jovovich, se menține pe primul loc în box office-ul românesc de weekend de cinci săptămâni. Filmul a avut încasări 3.560 de lei de vineri până duminică. În spatele lumii noastre, mai există o alta, cu monștri puternici și primejdioși, care își domină tărâmul cu o ferocitate letală. Atunci când o furtună de nisip, venită pe nebănuite, îi aruncă pe Lt. Artemis (Milla Jovovich) și pe unitatea ei (TI Harris, Meagan Good, Diego Boneta) într-o lume străină, luptătorii descoperă cu surprindere că acest mediu nou și periculos este populat de monștri uriași, înspăimântători și, mai grav, imuni la armele lor.

Poziția a doua în box office-ul românesc este ocupată de ”Salvați de Crănțănei/ Animal Crackers”, de Tony Bancroft, Scott Christian Sava și Jaime Maestro, care a avut încasări de 1.012 lei.

Filmul, în urcare de pe locul al cincilea, îl prezintă pe Owen, a cărui viață se învârte plictisitor în jurul activității sale de testare a crănțăneilor pentru animalele de companie, așa că nu mai are prea mult timp pentru iubita lui soție și pentru simpatica lor fiică. Dar, când unchiul său de care nu mai știa nimic de multă vreme îi lasă moștenire un circ ambulant, Owen își poate împlini visul avut din copilărie, acela de a călători cu circul, potrivit sinopsisului prezentat de Cinemagia.

„Yeti – Omul Zăpezilor/ Abominable”, de Jill Culton și Todd Wilderman, ocupă locul al treilea, cu încasări de 992 de lei. Filmul o prezintă pe adolescenta Yi, care găsește un tânăr Yeti pe acoperișul casei. Ea și prietenii ei îl poreclesc „Everest” și pornesc toți într-o aventură cu scopul de a reuni această magică ființă cu familia ei, aflată în cel mai înalt punct de pe Pământ.

Topul 10 al filmelor cu cele mai mari încasări în cinematografele românești în weekend este completat de „După ce ne-am certat/ After We Collided”, de Roger Kumble (633 de lei), „Furios și iute: Hobbs & Shaw/ Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw”, de David Leitch (628 de lei), „Parcul de distracţii/ Wonder Park”, de Dylan Brown (340 de lei), „Singuri acasă 2/ The Secret Life of Pets 2”, de Chris Renaud și Jonathan del Val (260 de lei), „Mulan”, de Niki Caro (230 de lei), „Cum să-ți dresezi dragonul 3/ How to Train Your Dragon: The Hidden World”, de Dean DeBlois (224 de lei), „Trolii descoperă lumea/ Trolls World Tour”, de Walt Dohrn și David Smith (194 de lei).

CITEȘTE ȘI: Un al treilea film despre Harry și Meghan Markle este în lucru la canalul Lifetime

Serialul polonez „Sexify”, lansat de Netflix în aprilie

Pierce Brosnan, în rolul de supererou, alături de  Dwayne Johnson în filmul “Black Adam”

Foto: Profimedia Images