Un al treilea film despre Harry și Meghan Markle este în lucru la canalul Lifetime

De: Loredana Toma / 28.03.2021, 12:02
Un al treilea film despre Harry și Meghan Markle este în lucru la canalul Lifetime

“Escaping the Palace”, un al treilea film despre prințul Harry și soția sa, Meghan Markle, a primit undă verde să intre în producție, povestea celor doi, spusă prin intermediul filmelor canalului Lifetime, devenind, astfel, o trilogie.

Filmul urmează altor două, lansate în 2018, respectiv 2019, despre viața ducelui și a ducesei de Sussex, “Harry & Meghan: A Royal Romance” și “Harry & Meghan: Becoming Royal”.

Lansarea celei de-a treia producții este așteptată spre sfârșitul anului, iar filmările vor începe în această primăvară. Anunțul despre acest filmul a venit la aproape trei săptămâni după ce ducele și ducesa de Sussex au acordat un interviu acid și exploziv jurnalistei americane Oprah Winfrey, aducând postului CBS aproape 18 milioane de telespectatori.

Filmul despre Harry și Meghan Markle scoate la iveală secretele de la Palat

Producătorii promit că filmul va dezvălui ceea ce s-a întâmplat cu adevărat  în interiorul familiei regale a Marii Britanii și motivele pentru care prințul Harry și soția sa au decis să lase totul în urmă și să-și creeze un viitor independent pentru ei și pentru fiul lor, Archie. De asemenea, “Escaping the Palace” promite să dezvăluie anumite intrigi dintre Meghan și Kate, ducesa de Cambridge, precum și dintre  Harry, William, fratele său, și tatăl lor, prințul Charles.

Pentru moment, nu au fost oferite prea multe detalii despre distribuție. Cele două filme anterioare au avut actori diferiți care au jucat cuplul regal. Murray Fraser și Parisa Fitz-Henley au fost aleși pentru “A Royal Romance”, iar Charlie Field și Tiffany Smith au jucat în “Becoming Royal”.

Merideth Finn și  Michele Weiss, care au fost producători executivi în filmele anterioare, sunt cei care se vor ocupa și de producția celui de-al treilea film despre cuplul regal. Din echipă mai fac parte scriitoarea Scarlett Lacey și regizorul Menhaj Huda. Producția va fi distribuită la nivel global de rețeaua  A+E Networks.

CITEȘTE ȘI: Povestea interesantă din spatele scaunelor pe care au stat Meghan și Harry în interviul acordat lui Oprah

Biografia prințesei Diana revine în topul celor mai vândute cărți după interviul lui Harry și Meghan Markle

Interviul acordat de Harry și Meghan Markle, vizionat de peste 49 de milioane de persoane

Foto: Profimedia Images