„Montero (Call Me by Your Name)”, semnat Lil Nas X, pe locul 1 în Billboard Hot 100

De: Loredana Toma / 06.04.2021, 16:07

Noua piesă „Montero (Call Me by Your Name)”, lansată recent de artistul Lil Nas X, a debutat pe locul întâi în topul Billboard Hot 100, după ce hitul său anterior – și primul, de altfel -, “Old Town Road”, a stat 19 săptămâni pe aceeași poziție.

„Montero (Call Me by Your Name)” a fost propulsată și de videoclipul controversat, cu temă SF, în care personajul interpretat de artist jonglează seducător între rai și iad, dar și de faptul că a fost inclusă într-o reclamă pentru Logitech. Clipul plin de culoare, cu efecte speciale, mesaje îndrăznețe și imagini seducătoare, este propria interpretare a lui Nas a grădinii Edenului, într-un stil extravagant, fantastic, futurist.

Lil Nas X pare că lansează hit după hit

Artistul, care a devenit celebru și premiat cu “Old Town Road” și a anunțat public că este gay chiar când piesa era în pe primul loc în top, a vrut să transmită prin noul cântec mesajul că “oamenii trebuie să-și vadă de treaba lor și să nu mai judece viețile altora”, după cum a menționat el însuși odată cu lansarea lui.

Piesa a avut 46,9 milioane de vizualizări doar în SUA și 21.000 de descărcări de la lansare (26 martie) și până la 1 aprilie, potrivit Billboard.

Pe de altă parte, “Old Town Road” (Remix) este, oficial, cântecul cu cele mai multe discuri de platină, 14. Certificarea cu un disc de platină se face atunci când un album atinge 1 milion de copii vândute, iar un cântec, două milioane de unități. Piesa “Old Town Road” (Remix) este o colaborare cu Billy Ray Cyrus, a fost lansată pe 5 aprilie 2019 și a ajuns în topul Billboard Hot Country Songs unde a stat 19 săptămâni, doborând recordul deținut de “One Sweet Day”, semnată Mariah Carey și Boyz II Men, și “Despacito”, a lui Luis Fonsi și Daddy Yankee.

CITEȘTE ȘI: Lil Nas X jonglează seducător între rai și iad în noul clip SF al cântecului “Montero (Call Me By Your Name)”

Piesa “Old Town Road” (Remix) a lui Lil Nas X a doborât recordul de discuri de platină

Nike a obținut în justiție stoparea comercializării „pantofilor lui Satan”, promovați de Lil X Nas

Foto: Profimedia Images