Morgan Stevens, cunoscut pentru rolurile din „Fame” și „Melrose Place”, a murit la 70 de ani

De: Nicoleta Lepădatu / 04.02.2022, 07:40
Morgan Stevens, cunoscut pentru rolurile din „Fame” și „Melrose Place”, a murit la 70 de ani

Morgan Stevens, cunoscut  pentru rolul profesorului David Reardon din serialul de televiziune „Fame” și datorită rolului său recurent din serialul popular din anii 1990 „Melrose Place”, a murit pe 26 ianuarie din cauza unei boli de inimă, la domiciliul său din Hollywood, potrivit publicației Variety. Actorul avea 70 de ani.

Născut Calvin Morgan Stevens în Knoxville, Tennessee, rolurile sale pe ecran s-au întins pe trei decenii, actorul impunându-se în primul rând în televiziune. Primul său rol a fost în 1979, cu o apariție în sitcomul CBS, cu Bonnie Franklin, „One Day at a Time”.

Stevens s-a alăturat distribuției dramei „Fame” în cel de-al doilea sezon al serialului și a continuat cu un rol recurent în serie în sezoanele trei și patru. Bazat pe filmul cu același nume din 1980, Morgan Stevens a avut rolul lui David Reardon, profesor la New York High School for the Performing Arts.

Stevens a avut, de asemenea, un rol recurent în cunoscutul serial „Melrose Place” în 1995. Actorul l-a interpretat pe Nick Diamond, un avocat care lucrează pentru familia Parezi. Stevens a fost, de asemenea, un membru principal al distribuției în serialul NBC din anii ’80 „A Year in the Life”, în care a apărut în 22 de episoade ale unui sezon.

Ultimul rol al actorului a fost în 1999, cu o apariție în serialul „Walker, Texas Ranger”. Alte apariții notabile de-a lungul carierei sale includ „The Love Boat”, „Bare Essence” și „The Waltons”.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Actrița Monica Vitti, muza lui Michelangelo Antonioni, a murit

Bob Wall, expert în arte marțiale, actor și cascador care a colaborat cu Bruce Lee și Chuck Norris, a murit

Moses J. Moseley, cunoscut pentru rolul din „The Walking Dead”, a murit. Actorul avea 31 de ani