“Mutanții” vin la studiourile Marvel

De: Loredana Toma / 07.03.2021, 09:40
“Mutanții” vin la studiourile Marvel

Studiourile de film Marvel au început să dezvolte o nouă producție “X-Men” care s-ar putea intitula “Mutanții/ The Mutants”. Având în vedere că, în 2019, compania Disney a achiziționat 20th Century Fox, Universul cinematic Marvel (MCU) a obținut acces la o mulțime de personaje și povești care vin la pachet cu franciza “X-Men”.

Mulți dintre fani au fost curioși ce va urma după ce Kevin Feige, șeful Studiourilor Marvel, a adăugat “X-Men” pe lista MCU. Pentru moment, însă, nu a fost confirmat niciun plan pentru personajele “”X-Men”, cu excepția întoarcerii lui Ryan Reynolds pentru producția „Deadpool 3”.

Cu excepția titlului, nu s-a stabilit nimic din ceea ce presupune producția unui film

Potrivit The Illuminerdi, “studiourile ar fi început să dezvolte o revenire a “X-Men”, un proiect de a cărui producție se ocupă Kevin Feige și care se așteaptă să fie transformat într-un film. Pentru moment, nu există alte detalii legate de acțiune, scenariu sau regie și nici măcar de distribuție, însă titlul pare că ar fi ‘The Mutants’. Însă, cum acest titlu nu este confirmat, este foarte posibil ca detaliul acesta să fie modificat pe măsură ce se dezvoltă proiectul”.

Însă, fără un anunț oficial despre primul film “X-Men” marca MCU, fanii au fost lăsați ușor în ceață în legătură cu introducerea mutanților în celebrul univers. În trecut, Feige a declarat că “se lucrează la un plan pentru a face posibil acest lucru” și există numeroase teorii despre modul în care povestea “Eternals” va configura gena mutanților în MCU.

CITEȘTE ȘI: Keanu Reeves ar putea juca într-un film Marvel dedicat  

Actorul Haaz Sleiman vorbește despre un sărut în primul film cu supereroi gay Marvel 

Leonardo DiCaprio bate sau nu palma cu Marvel? 

Foto: Profimedia Images