Muzicianul Roger Waters s-a căsătorit a cincea oară, la 78 de ani

De: Ana Obretin / 15.10.2021, 09:52
Muzicianul Roger Waters s-a căsătorit a cincea oară, la 78 de ani

Muzicianul Roger Waters, membru al trupei Pink Floyd, și iubita sa, Kamilah Chavis, s-au căsătorit.

Artistul în vârstă de 78 de ani a publicat fotografii de la ceremonie pe rețelele de social media. „Sunt atât de fericit”, a scris Waters.

 

View this post on Instagram

 

O postare distribuită de Roger Waters (@rogerwaters)

Roger Waters este la al cincilea mariaj

Aceasta este a cincea căsătorie a lui, după cele cu Judith Trim, Carolyne Christie și Priscilla Phillips. Cel mai recent, el a fost căsătorit cu Laurie Durning, în perioada 2012 – 2015, scrie foxnews.com. Roger Waters are trei copii din mariaje anterioare.

CITEȘTE ȘI: Insulele private ale vedetelor (Poze)

Waters a vorbit despre relația sa cu Chavis în timpul unui interviu pentru site-ul Infobae, în 2018. „Dragostea este bună, evident”, a declarat el pentru site, potrivit revistei People. „Este nevoie de maturizare. Dacă este iubire adevărată, cu siguranță va dura mult. Pentru că dragostea înseamnă să dai, nu să primești”, a declarat Roger Waters. Tot atunci, artistul a spus că relația cu Chavis dura de câțiva ani. Cei doi s-au cunoscut la unul dintre concertele sale. Nu se cunosc prea multe detalii despre Kamilah Chavis, exceptând faptul că a lucrat ca șofer. 

Ceremonia a avut loc la reședința Bridgehampton din New York, pe care Waters a cumpărat-o în 2010, pentru 16,2 milioane de dolari.

Roger Waters este unul dintre cel mai de succes muzicieni ai lumii

Compozitor, interpret și basist, Roger Waters este unul dintre cofondatorii trupei progressive rock Pink Floyd, înființată în 1965 și care a lansat albume de succes ca „The Dark Side of the Moon” (1973), „Wish You Were Here” (1975) și „The Wall” (1979). După destrămarea formației, membrii ei s-au luptat în instanță unii cu alții pentru creațiile și numele trupei, disputa fiind încheiată în 1987. Waters a lansat numeroase albume solo de succes. În 1990, Waters a pus în scenă unul dintre cele mai mari concerte rock, The Wall – Live in Berlin, care a atras peste 450.000 de fani. În 2005, el și foștii colegi Nick Mason, Richard Wright, și David Gilmour s-au reunit pentru un recital la concertul caritabil global Live 8. Turneul solo Wall Live, cu care a ajuns și în România, în 2013, este una dintre seriile de concerte cu cele mai mari încasări ale unui artist solo.

CITEȘTE ȘI: Membri ai trupei Pink Floyd critică decizia Rolling Stones de a concerta în Israel

Locuinţa lor de vară e… pe insulă! Cele mai luxoase case de vedete!

Foto: Profimedia Images