Locuinţa lor de vară e… pe insulă! Cele mai luxoase case de vedete!

De: Cătălina Matei / 10.12.2015, 11:00
Locuinţa lor de vară e... pe insulă! Cele mai luxoase case de vedete!
Ce poţi face când ai milioane de dolari, eşti vedetă şi deja deţii mai multe apartamente şi vile în cele mai scumpe oraşe din lume? Păi, poţi să-ţi cumperi propria insulă! Iată ce vedete se pot lăuda că reşedinţa lor de vară e... pe o insulă!

Johnny Depp – Cum să-ţi parchezi… barca!

Celebrul actor din ”Piraţii din Caraibe” şi-a dorit dintotdeauna intimitate, aşa că era normal să-şi cumpere o insulă! Little Hall’s Pond Cay este situată în Bahamas şi a costat 3,6 milioane de dolari, iar accesul se poate face doar cu vaporul sau cu elicopterul. Prin urmare, Johnny a devenit expert în parcarea bărcii. Insula are şase plaje frumoase, care sunt complet private, aşa că actorul se poate bucura de intimitate, chiar şi după despărţirea de Vanessa Paradis. Reporterul ”People Magazine” Carlos Greer a spus despre insulă, “Depp a cumpărat insula, deoarece el a fost în căutarea intimitatii. Insula este complet izolata şi el se bucură de snorkeling acolo. Este un refugiu pentru a scăpa intr-un spaţiu de libertate , mai ales pentru că cineva ca Johnny Depp nu prea poate fi retras “.

 

Richard Branson – colecţie de insule!

Dacă unii colecţionează maşini sau costume din filme celebre, Sir Richard Branson, fondatorul companiei britanice Virgin, are deja o colecţie de insule in arhipelagul Insulelor Virgine. Însă cea mai cunoscută este Necker, ”folosită” ca un loc de joacă pentru cei bogaţi şi celebri şi elitele de la Hollywood. De altfgel, numele insulei a făcut prima pagina a ziarelor cand actrita Kate Winslet, acum căsătorită cu nepotul lui Branson, a salvat-o pe mama lui Branson, Eva, dintr-un incendiu care a izbucnit pe insulă cu doar câţiva ani în urmă.

 

Mel Gibson – 9,8 milioane de euro pentru o insulă

Actorul este proprietarul insulei Mago, din Fiji, unde Mel şi copiii săi merg să îşi petreacă vacanţele. Suma investită: 9,8 milioane de euro. Insula este una dintre cele mai mari insule în proprietate privată în Pacificul de Sud, cu aproximativ 5400 de acri de floră şi faună şi plaje private.

 

Leonardo di Caprio – ecologist în timpul liber!

Actorul din ”Titanic” este proprietarul insulei Blackadore Cay, o fâşie de paradis de jumătate de kilometru pătrat din Belize, pe care a plătit 1,75 milioane de dolari în 2005. Leonardo, cunoscut ca fiind un ecologist împătimit, plănuieşte să dezvolte aici un complex turistic eco-friendly, de unde să se poată face excursii către bariera de corali din apropiere.

.

Shakira coproprietara!

Cântăreaţa de origine columbiană a cumpărat o insulă din Bahamas împreună cu Roger Waters de la Pink Floyd. Bonds Cay a costat per total 16 milioane de dolari, air cei doi s-au transformat în coproprietari. De altfel, Shakira şi Roger au dezvoltat şi o afacere pe această insulă: au construit un resort de lux.