Nafessa Williams va juca rolul asistentei lui Whitney Houston în ”I Wanna Dance With Somebody”

De: Nicoleta Lepădatu / 05.10.2021, 15:51
Nafessa Williams va juca rolul asistentei lui Whitney Houston în ”I Wanna Dance With Somebody”

Nafessa Williams se va alătura distribuției filmului biografic al cântăreței Whitney Houston, „I Wanna Dance With Somebody”, în rolul asistentei Robyn Crawford, prietenă bună a cântăreței.  Nafessa Williams preia partitura de la Moses Ingram, aleasă inițial pentru acest proiect, dar care a decis să renunțe recent la rol.

De asemenea, se alătură distribuției Clarke Peters și Tamara Tunie, care îi vor interpreta pe John și Cissy Houston. Naomi Ackie va juca rolul lui Whitney Houston în biografia muzicală care este regizată de Kasi Lemmons. Scenariul va fi scris de Anthony McCarten și va duce publicul într-o călătorie emoționantă și energică prin cariera și muzica lui Whitney Houston.

Robyn Crawford a fost vreme îndelungată asistenta lui Whitney  Houston, devenind ulterior directorul creativ al artistei, dar a rămas și una dintre cele mai apropiate prietene ale ei.

Filmul „I Wanna Dance With Somebody” este intitulat după melodia cu același nume, una dintre cele mai cunoscute piese ale artistei Whitney Houston. Scenariul va fi semnat de către Anthony McCarten, care a pus pe hârtie și filmul biografic, de Oscar, despre Freddie Mercury, „Bohemian Rhapsody”.

Selecția pentru rolul principal s-a făcut în toată lumea și a durat mai bine de jumătate de an. Se dorea o actriță care să fie capabilă să o portretizeze întocmai pe Houston.

„Naomi Ackie ne-a impresionat la fiecare nivel al procesului de selecție. Am fost mișcați de abilitatea ei de a îmbina prezența scenică a unei legende mondiale și, în același timp, de a exprima umanitate”, au spus reprezentanții filmului despre actriță.

Neobișnuit față de alte filme biografice este faptul că acesta are aprobarea rudelor lui Whitney Houston, având-o pe cumnata artistei, Pat Houston, ca și producător. Ea va lucra alături de producătorul muzical Clive Davis, pentru mai multă acuratețe a producției.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: „The Bodyguard”, în care au jucat Whitney Houston și Kevin Costner, va avea un remake