„The Bodyguard”, în care au jucat Whitney Houston și Kevin Costner, va avea un remake

De: Nicoleta Lepădatu / 16.09.2021, 07:54

Matthew López, dramaturgul nominalizat la Tony pentru „The Inheritance”, a fost angajat să scrie scenariul unui remake al filmului iconic al lui Whitney Houston „The Bodyguard”,  pentru Warner Bros.

Noul film va fi inspirat din drama romantică din 1992, care i-a avut în rolurile principale pe Whitney Houston și Kevin Costner. Originalul a încasat peste 400 de milioane de dolari la box-office-ul mondial și are ceea ce este considerat cea mai bine vândută coloană sonoră de film din toate timpurile, cu mai multe melodii originale de top ale lui Houston.

Lawrence Kasdan de la Kasdan Pictures și Dan Lin și Jonathan Eirich de la Rideback produc noul film. Nick Reynolds, de la Rideback, va fi producător executiv. Lawrence Kasdan a fost scenarit și producător al versiunii originale. Dan Lin a fost implicat în proiect încă din 2011 și a asistat la speculații care mai de care mai interesante legate de potențiala distribuție a filmului, care au inclus combo-uri de la Chris Hemsworth și Tessa Thompson la Channing Tatum și Cardi B. Un lucru este sigur în acest moment: în această etapă nu a fost stabilită nicio distribuție pentru scenariul lui Matthew López.

„The Inheritance”, a lui Matthew López, a avut premiera la Young Vic din Londra în 2018, unde a fost considerată „cea mai importantă piesă americană a secolului”. S-a mutat în West End mai târziu în acel an și a avut premiera pe Broadway în toamna lui 2019.

Spectacolul a primit Olivier Award, Drama Desk Award, Evening Standard Theatre Award, London Critics ’Circle Award, Outer Critics Circle Award, Drama League Award, GLAAD Media Award, WhatsOnStage Award și South Bank Sky Arts Award. López este primul scriitor latino american care a câștigat oricare dintre aceste premii pentru cea mai bună piesă.

Foto: outnow.ch

CITEȘTE ȘI: Un documentar emoționant despre Whitney Houston și fiica sa, lansat în februarie