Un documentar emoționant despre Whitney Houston și fiica sa, lansat în februarie

De: Loredana Toma / 23.12.2020, 18:29
Un documentar emoționant despre Whitney Houston și fiica sa, lansat în februarie
Un documentar despre cunoscuta cântăreață Whitney Houston, intitulat „Whitney Houston & Bobbi Kristina: Didn’t We Almost Have It All”, va fi lansat pe 6 februarie 2021, pe canalul TV Lifetime. Filmul este despre artistă și fiica sa, Bobbi Kristina, care au avut un sfârșit tragic, la un timp relativ scurt una după cealaltă.
Documentarul prezintă realitatea celor două, una în care dragostea și relațiile cu familia și cu cei iubiți au fost mereu pe butuci și în care drogurile și alcoolul erau parte din rutina zilnică.
Film bazat pe interviuri intime cu apropiații celor două
Lungmetrajul emoționant, care durează două ore, este realizat pe baza unor interviuri intime cu prieteni apropiați ai celor două, cu familia și colegii de muncă.
Whitney Houston a decedat în 2012, la vârsta de 48 de ani, iar fiica sa, trei ani mai târziu, în 2015, la 22 de ani. Ambele au murit aproape în aceeași manieră, au fost găsite în cadă, cu diferența că Bobbi Kristina a mai stat în comă câteva luni. Amândouă s-au luptat cu dependența de droguri și alcool de-a lungul vieții lor.
„Sunt atât de multe asemănări între cele două. Amândouă au avut dependențe și amândouă și-au găsit sfârșitul în cadă”, se menționează în trailer. “Voia doar să fie mamă. Și-a iubit foarte mult fiica, mai mult decât orice pe ume”, s-a mai menționat în trailerul care a fost lansat zilele trecute, potrivit Billboard.
Filmul autobiografic “I Wanna Dance With Somebody” va fi lansat in 2022
Pe lângă acest documentar, un alt film biografic despre viața artistei urmează să fie lansat în 2022. “I Wanna Dance With Somebody” o are în rolul principal pe Naomi Ackie, starul lungmetrajului „Star Wars: The Rise of Skywalker”.
FOTO: Shutterstock
Tags: