Naomi Campbell a devenit mamă, la 50 de ani

De: Ana Obretin / 18.05.2021, 21:36
Naomi Campbell a devenit mamă, la 50 de ani

Top-modelul britanic Naomi Campbell, în vârstă de 50 de ani, a devenit mamă pentru prima oară. Starul modei internaționale a publicat pe contul său de Instagram o fotografie în care ţine în palme picioarele fetiţei sale.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Naomi Campbell (@naomi)


”O mică binecuvântare m-a ales să îi fiu mamă”, a scris supermodelul britanic. ”Sunt atât de onorată să am în viaţa mea acest suflet delicat şi nu există cuvinte care să descrie legătura pe viaţă pe care o împărtăşesc acum cu îngeraşul meu”, a mai spus aceasta, potrivit Agerpres.

Campbell nu a oferit alte detalii despre micuță. În urmă cu trei ani, ea a declarat pentru Evening Standard că s-a gândit să devină mamă, precizând însă că nu se grăbeşte. „Acum, aşa cum este ştiinţa, cred că o pot face oricând vreau”, a precizat ea.

De-a lungul carierei, Campbell a apărut pe copertele a peste 500 de reviste şi a realizat campanii pentru branduri ca Burberry, Prada, Versace, Chanel, Dolce & Gabbana, Marc Jacobs, Louis Vuitton, Yves Saint Laurent şi Valentino.  Top-modelul a apărut în filme, ca ”Zoolander 2”, și în videoclipuri ca „Erotica” al cântăreţei Madonna, „Is This Love”, al lui Bob Marley, și „In The Closet”, al lui Michael Jackson.

CITEȘTE ȘI: Naomi Campbell va avea propriul reality show

Naomi Campbell va juca într-un serial TV american

Actrița Emma Roberts a devenit mamă

Andreea Bălan, despre rolul de mamă: “Sunt tolerantă şi foarte jucăuşă”

Poveste emoţionantă pe scena X Factor: ”O tânără din America a venit în România pentru a-şi cunoaşte mama naturală”

Foto: Profimedia Images