„Neighbours” serialul care a lansat actori precum Russell Crowe și Margot Robbie, anulat după 37 de sezoane

De: Nicoleta Lepădatu / 03.03.2022, 13:59
„Neighbours” serialul care a lansat actori precum Russell Crowe și Margot Robbie, anulat după 37 de sezoane

„Neighbours”, serialul care a lansat cariera lui Russell Crowe, Kylie Minogue, Margot Robbie și a multor alte vedete – nu a reușit să găsească un finanțator după ce partenerul său cheie de emisie din Marea Britanie s-a retras.

Anularea show-ului produs de Fremantle Australia a fost anunțată printr-o postare pe Twitter joi, conform căreia „după aproape 37 de ani și aproape 9.000 de episoade difuzate trebuie să confirmăm că „Neighbours” va înceta producția în această vară”.

Viitorul serialului „Neighbours” – a cărui acțiune are loc pe strada Ramsay din suburbia fictivă Erinsborough din Melbourne – a devenit extrem de instabil la începutul acestui an, după ce Channel 5 din Marea Britanie, pe care se bazase pentru finanțare după ce popularitatea sa a scăzut în Australia, a dezvăluit că va opri difuzarea pentru a se concentra pe dramele produse în Marea Britanie.

„După pierderea partenerului nostru cheie de difuzare din Regatul Unit și în ciuda unei căutări ample de finanțare alternativă, pur și simplu nu avem altă opțiune decât să oprim producția”, a fost scris pe contul oficial „Neighbours” pe Twitter. „Pentru fanii noștri uimitori și loiali, știm că aceasta este o mare dezamăgire, așa cum este pentru noi toți din echipă. Vă mulțumim pentru toate mesajele și sprijinul vostru și promitem că vom încheia serialul la un nivel incredibil.”

Cel mai longeviv show TV australian din istorie, „Neighbours” a servit ca rampă de lansare pentru cariera a numeroase celebrități, printre care Margot Robbie, Guy Pearce, Kylie Minogue, Russell Crowe, Ben Mendelsohn și Chris Hemsworth.

Foto: outnow.ch

CITEȘTE ȘI: Chris Hemsworth va juca rolul principal în spin-off-ul „Mad Max”, „Furiosa”

Filmările pentru „Poker Face”, în regia lui Russell Crowe, suspendate după confirmarea unui caz de Covid-19 în echipă

Filmările pentru „Barbie”, în regia Gretei Gerwig, cu Margot Robbie în rol principal, vor începe în 2022