Netflix a comandat o continuare și un spin-off ale superproducției „The Gray Man”, cu Ryan Gosling

De: Ana Obretin / 27.07.2022, 10:03
Netflix a comandat o continuare și un spin-off ale superproducției

Thrillerul de spionaj „The Gray Man” va sta la baza propriului univers, după ce Netflix a decis să comande o continuare, precum și un film spin-off.

Pentru continuare, vor reveni Ryan Gosling și regizorii Joe și Anthony Russo, în timp ce povestea va fi scrisă de unul dintre coscenariștii „The Gray Man”, Stephen McFeely. Frații Russo și Mike Larocca vor produce lungmetrajul prin intermediul companiei lor AGBO, împreună cu Joe Roth și Jeffrey Kirschenbaum, pentru Roth Kirschenbaum Films. 

În ceea ce privește producția spin-off-ul, detaliile intrigii sunt păstrate secrete, dar se știe deja că scenariștii „Deadpool” Paul Wernick și Rhett Reese se vor ocupa de poveste.

CITEȘTE ȘI: Filme pe care unele celebrități nu le-au putut vedea până la capăt. Producția de la care Madonna a ieșit rușinată

Peter Jackson, regizorul „The Lord Of The Rings”, dezvăluie filmele sale preferate; alegerile sunt uimitoare

„The Gray Man”, care a avut premiera pe serviciul de streaming Netflix pe 22 iulie, după o difuzare limitată în cinematografe începând cu 15 iulie, se bazează pe o serie de cărți de succes scrise de Mark Greaney.

În film, Gosling joacă rolul agentului secret Six, care este urmărit de un mercenar sociopat, interpretat de Chris Evans, la ordinul unui înalt oficial guvernamental, ce speră să-și ascundă propria greșeală.

Vezi trailerul mai jos:

Filmul a obținut cronici amestecate, criticul The Hollywood Reporter calificându-l drept „o poveste de spionaj prea umplută, parțial salvată de personajele sale”. Dar telespectatorii au fost mai receptivi. „The Gray Man” a debutat pe primul loc în 92 de țări, cu 88,55 milioane de ore de vizionare în weekendul său de deschidere.

CITEȘTE ȘI: TOP 5: Continuări de filme populare care nu ar fi trebuit făcute. Chiar avem nevoie de 6 „Singur acasă”?

Foto: Profimedia Images