Netflix anunță al cincilea sezon „Cobra Kai”

De: Ana Obretin / 28.08.2021, 10:12
Netflix anunță al cincilea sezon

Al patrulea sezon al serialului „Cobra Kai” va fi lansat pe Netflix abia în decembrie, însă platforma de streaming a comandat deja o a cincea parte. Show-ul spin off al francizei „Karate Kid” s-a dovedit a fi extrem de popular pentru Netflix, după ce a câștigat patru nominalizări la premiile Emmy în iulie, inclusiv una pentru cel mai bun serial de comedie.

Informația despre viitorul sezon a apărut pe conturile de socializare ale serialului. Filmările pentru partea a cincea vor începe în Atlanta în această toamnă. Un trailer pentru al patrulea sezon a fost lansat la începutul lunii august, scrie NME.

Johnny Lawrence (William Zabka) și Daniel LaRusso (Ralph Macchio) se vor întoarce amândoi pentru noul capitol, după ce s-au unit în sfârșit în sezonul al treilea, pentru a-l înfrânge pe inamicul John Kreese (Martin Kove). Thomas Ian Griffith s-a alăturat, de asemenea, distribuției, în rolul ticălosului „Karate Kid” Terry Silver.

O continuare modernă a filmului clasic pentru adolescenți din anii ’80 „The Karate Kid”, Cobra Kai” a înregistrat un mare succes pe Netflix, fiind vizionat în peste 73 de milioane de gospodării, potrivit celor mai recente cifre furnizate de platfoma de streaming.

Seria are loc la 34 de ani de la evenimentele filmului original, unde, pentru cei care nu știu, Danny LaRusso (Ralph Macchio) sub coordonarea lui Miyagi (Pat Morita), antrenor de arte marțiale, îl bate pe rivalul său din liceu, Johnny Lawrence (William Zabka), într-un turneu de karate.

CITEȘTE ȘI: Netflix va cheltui peste 17 miliarde de dolari pe conținuturi în 2021; „Lupin”, cel mai popular titlu

Cele mai bune seriale care revin pe Netflix în 2021

Foto: Profimedia Images