Netflix confirmă oficial cel de-al doilea sezon al serialului „Squid Game”

De: Ana Obretin / 13.06.2022, 10:24
Netflix confirmă oficial cel de-al doilea sezon al serialului

Netflix a confirmat oficial că drama sud-coreeană „Jocul calamarului/ Squid Game” va avea un al doilea sezon.

Serialul, care a avut premiera pe platforma de streaming anul trecut, a devenit cel mai vizionat titlu original din istoria Netflix în doar 12 zile de la lansare. Duminică, două noi mesaje publicate pe conturile de socializare ale serviciului de streaming au confirmat că serialul va avea un al doilea sezon. Primul mesaj a prezentat păpușa infamă din primul episod, cu un număr 2 apărând dintr-un ochi. „Pe locuri. Fii gata. Undă verde. Jocul calmarului continuă”, se arată în mesaj.

CITEȘTE ȘI: „Squid Game”: 8 lucruri pe care nu le știai despre celebrul serial

Netflix confirmă sezonul al doilea al seriei „Squid Game” și debutul unui nou “univers”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Netflix US (@netflix)

Al doilea a inclus un mesaj de la regizorul, scenaristul și producătorul executiv al show-ului, Hwang Dong-hyuk, intitulat „Vine o rundă cu totul nouă”. „A fost nevoie de 12 ani pentru a aduce la viață primul sezon al ‘Squid Game’ anul trecut”, a scris el. „Dar a durat 12 zile pentru ca ‘Squid Game’ să devină cel mai popular serial Netflix vreodată. În calitate de scenarist, regizor și producător al ‘Squid Game’, un strigăt imens pentru fanii din întreaga lume. Vă mulțumim că ați urmărit și iubit show-ul nostru”. Hwang a continuat să ofere câteva detalii despre sezonul al doilea. „Și acum, Gi-hun se întoarce”, a scris el. „The Front Man se întoarce. Se apropie sezonul 2. Bărbatul în costum cu ddakji s-ar putea întoarce. De asemenea, vi se va prezenta iubitul lui Young-hee, Cheol-su. Alăturați-vă nouă încă o dată pentru o nouă rundă”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Netflix US (@netflix)

În ultimele luni, Hwang a vorbit de mai multe ori despre ce se pot aștepta fanii de la sezonul al doilea. În aprilie, el a confirmat revenirea lui Gi-hun, cât și a lui Front Man, în timp ce, la începutul anului, a sugerat că Jung Ho-yeon s-ar putea întoarce în show, în ciuda faptului că personajul său a murit în primul sezon. „Să spunem că poate are o soră geamănă, vei vedea”, a spus acesta, potrivit Variety.

CITEȘTE ȘI: „Squid Game”, cel mai discutat serial TV pe Twitter în 2021; „Black Panther”, cel mai comentat film

Foto: Profimedia Images